Shopping - Inredning

Hejsan! Jäklar vad glad jag blev av att läsa alla era fina kommentarer!! Eftersom ni var ett gäng som ville höra lite mer om min rygg så ska jag se till att skriva om den i ett eget inlägg! Men nu tänkte jag prata om något roligare, nämligen inredning och shopping :D Strax innan jul köpte jag lite roliga inredningsprylar och efter det har det bara rullat på.. Så de senaste månaderna har jag shoppat inredning istället för kläder, och jäklar, det är ju minst lika kul!! Pga av min dåliga rygg så bor jag ju fortfarande hemma och har därför bara mitt lilla rum. Och i vårt hus har vi inte så mycket extra utrymmen, så allt jag har samlat på mig står just nu och tar upp halva mitt rum! Och jag kan ju säga att jag hunnit samla på mig en hel del grejer.. Titta bara på bilden så ser ni!
 
 
Ja vad var det jag sa, mycket grejer :P Det är allt ifrån porslin till pallar, kuddar, förvaring, prydnadsgrejer osv. I söndags var jag och mamma på årets första loppis och där fyndade jag en del snygga grejer, bland annat dessa fyra stolar från 50-talet i original! Jag är så galet nöjd med dem!! Jag kommer bli galen på alla loppisar i sommar haha! När det gäller kläder så gillar jag att klä mig lite hårdare, det får inte vara för sött! Men när det kommer till inredning så älskar jag pastellfärger och 50-tal (då det var mycket pasteller)!! Men jag vill inte att det blir alldeles för gulligt och sött så jag kommer även blanda in en del svart och vitt! Ja och så kommer jag blanda loppisfynd med nya grejer och en del DIY
 
Igår internetshoppade jag en hel del snygga och roliga grejer som jag verkligen ser fram emot att få hem! :) Under bilden står alla inköpsställen och priser.
 
 
1. Duschdraperi - H&M, 179 kr.    2. Servetter - H&M, 20 kr.    3. Sängkläder - Ellos, 120 kr.    4. Handdukar - Ellos, 180 kr.    5. Elvisp - Netonnet, 99 kr.    6. Slickepott - Ebay, 14 kr.    7. Kudde - Ebay, 84 kr.    8. Små papperspåsar - Ebay, 42 kr.    9. Mått - Ebay, 10 kr.    10. Papperssugrör - Ebay, 10 kr.    11. Köksvåg - Ebay, 145 kr.    12. Klocka - Ebay, 230 kr.    13. Papperssugrör - Ebay, 14 kr.



Kommentarer

HM har så bra hemmakollektion. Älskar duschdraperiet!:)

Underbara grejer!

Åh, jag känner igen mig! haha När jag började studera så la jag helt om till att bara shoppa inredning... alltid följer nått litet med hem, om inte ett ljus så nått annat, haha. Men nu har jag kommit till insikt och börjat spara till upplevelser istället :) Men som alltid så kan man ju fynda något! ;) och om det bara är x antal kvar så är det ju "meant to be" inte sant? x S.

Så fina rosgardiner. Mycket som jag skulle vilja ha. Kul att ha lite projekt för sig. Ska fu måla om stolarna??


Kom ihåg






Trackback