Picknick

Hejsan! Idag har det varit en rikitgt bra dag. När mamma hämtade lillebror på skolan så sprang eleverna omkring barfota utomhus och någon badade till och med i bäcken som rinner där. Än om jag själv går fullt påklädd så är det ändå så härligt att se sånt. Vi (jag, mamma, pappa och lillebror) åkte i alla fall på en liten picknick då vi fikade lite, gick omkring och njöt i solen och så var vi nere vid havet en sväng. Och just det!! Idag fick jag hem mitt nya objektiv! Det verkar vara så jäkla bra, precis vad jag hoppats på. Har bara hunnit ta några få bilder med det än men resultaten av dem ser fantastiska ut. Imorgon lär vi fota min outfit med det så då får ni se :) Här kommer en del bilder från idag.

Jag och pappa.




Det blommar som tusan nu!




Sedan gick vi till djurkyrkogården och tittade lite.



Till sist gick vi ner till havet där pappa och Liam sprang i det iskalla vattnet. Men det var tydligen uppfriskande.



Tycker den här bilden är lite småkul då den ser ut att vara tagen mitt i sommaren då han kommer och går barfota på stranden med havet i bakgrunden, shorts, solglasögon och en solstol i handen. Haha.



Så har vi spenderat lite av vår dag, nu är det dags för Vampire Diaries.



Kommentarer
» bea

åhh vilka summerfeelings man fick nu med dessa härliga bilder ! Det verkar vara väldigt varmt hos dig, hur många grader var det där du bor idag ? :D

jup.. ni har samma leende och samma små linjer vid munnen då ni ler...

han ser så stolt ut över dig.. så söt



LOPPIS på autoseum här i simrishamn imorgon lördag kl 10-12

» Elin

Verkar så underbart att bo så nära vattnet!


Kom ihåg






Trackback