SKORskorSKOR underbara skor (+shopping)

Jag trodde faktiskt jag skulle tuppa av utav värmen idag. Inte nog med att det var näst intill outhärdligt varmt var det sån här äcklig fuktig värme så allt bara klibbar och man blir blöt och äcklig. jag älskar sommaren, solen och värme men i en bra mängd, det får inte bli för mycket.

Promenerade i alla fall till Shoppi idag och pga av värmen tog det då mer än 45 minuter, inte så att man ville gå snabbt och bli ännu mer svettig. Har vandrat omkring där och på IKEA mest hela dagen.

Har insett att Shoppi egentligen inte är ett sånt bra köpcenter, det är egentligen bara en affär jag riktigt gillar där och det är Dosenbach, åhh underbar skoaffär. Dom har mycket skräskor där inne men sen har dom dom här underbara unika skorna också, min absoluta favorit skoaffär. Köpte ju dom här och dom här skorna där i Februari. Skorna där är ju billiga också vilket är ett plus.

Idag var jag i alla fall inne där och hittade TRE PAR SKOR jag vill, vill, vill ha!! Hade verkligen lovat mig själv att inte shoppa mycket alls på den här resan men det är ju så svårt. Nått av dom där paren har jag bestämt ska få följa med mig hem iaf!! ;D

Första paret, 215 kr.


Andra paret, 287 kr.


Tredje paret, 359 kr.


Visst är dom underbart snygga? Frågan är bara, om jag måste välja, vilket par ska jag då ta..????

Hittade även den här tunikan som jag verkligen tyckte om, tänk med ett nitskärp i midjan till och ett par av skorna ovan, yeee. Jag har inte köpt den men får se, den kostade 157 kr.

Men en sak fick jag med mig hem iaf, och det var den här jeansjackan, 143 kr.


Vilket par av skorna tycker ni att jag ska köpa om jag måste välja..?



Kommentarer

Svar: Ja fast det blir för varmt! Herregud man kan inte vara ute och man kan inte vara inne... Yours Faithfully heter den och jag hittade den på hotellet i Grekland. Du vet ett litet bibliotek där man kan ta en bok och sen lämna en av sina egna. Det fick bli så då Twilight och New Moon vart utlästa (de andra två hade jag dumt nog lämnat hemma)

Jeansjackan var jättesnygg - ett bra köp! Och ska du bara köpa ett par skor tycker jag de första, snyggast! Har du 36 kanske man kan få låna ;D

» Sarah

Helt klart det först paret :D

Hej! Gå in på min blogg och ställ VILKEN fråga du vill. Jag är allvetare i allt och har redan svarat på en del frågor. Dessutom om du tipsar om mig så lägger jag till dig som länk.



http://dronkel.blogg.se/

Jag tycker dom i mitten, med nitar. Har själv såna... ;)

Svar: Inläggssula? Då kan vi snacka varmt ;D

Åh vad skönt med stenväggar, det skulle jag vilja ha just nu! Jo, boken är ganska bra lite rörig med olika personer men det funkar. Det är ju alltid bra att träna engelskan i något som man inte läst förut (twilight)



Med mailgrejen hade jag svårt att sätta in den på ett bra ställe först men det klarar du nog. Här är länken till designadinblogg så du kan läsa dig till din egen mailgrej! Lycka till :D



http://www.designadinblogg.se/2009/june/skapa-ett-mailformular-for-kontakt.html

» Ida

ja tyvärr för mig.. :P

förstår mig inte på folk som görsig av med böcker bara för att dom läst dom.. böcker ska ju sparas och läsas igen!

Svar: Ja och ett kapitel handlar om en tjej och sen mitt i så kommer en annan in, snurrar till allt. Ja det var inte alls så svårt, jag är inte alls bra på html och sånt och jag klarade det!



Åh jag vill också ha en jacka och ett par skor - ska till england och då vill man ju vara snygg! ;D

» Jenny

Helt klart det första paret!

utan tvekan de första paret!

du har itne lust att köpa ett par såna till mig eller? hahaha ;););)

ÄCKLIGT SNYGGA VAR DOM! :D

aaah så äckligt snygga skor! varför behåller du dom inte? dom var ju såå billiga =)

sv; dom med nitar hade nog jag valt =)

» Diana

Jag tycker absolut de första paret var snyggast! Själv skulle jag huggt dom med en gång! ;)

» Emily

andra paret! helt klart. de andra känns så "vanliga". de var riktigt snygga.

Allt var skit snyggt! :)

snygg jeansjacka, det var ett bra köp!

tycker att skorna längst upp var snyggast, dom borde du verkligen köpa! grymt snygga var dom :D

grymma skor, jag skulle valt dom första ;)


Kom ihåg






Trackback