Kalmar via min tfn.

Hejsan! Äntligen fredag säg :) I måndags åkte jag och mamma till Kalmar där vi stannade och sov på hotell en natt. Hon skulle nämligen fota ett julhem så jag passade på och följde med, har inte varit i Kalmar på kanske 13 år! Jag lämnade kameran hemma men var ganska flitig på att instagramma, så jag tänkte bjuda på några mobilbilder.
 
 
1. Medans mamma jobbade och fotade hemmet så hängde jag en hel del med husägarnas två hundar Molly och Ariel. Molly (den större hunden) blev lite förtjust i mig, jag fick absolut inte sluta kela med henne för då började hon gnälla. Sötnosen! 2. Vi var klara strax efter kl 17 så då körde vi in till stan för att checka in på hotellet. Som ni ser på bilden så låg hotellet (Kalmars stadshotell) i en super fin byggnad! 3. Var ju tvungen att se om sängen var bekväm, det var den! 4. På tisdagen körde jag på svarta kläder, rött läppstift och silverfärgade smycken. 5. Hotellfrukosten var så jäklarns god!! Förutom flera olika frukter, goda bröd, mumsiga skinkor och sånt där, så hade de ett dessertbord med kladdkaka, croissanter, kakor osv. Såå gott!! 6. Sedan gick vi på stan och shoppade, här ser ni mina shoppingpåsar. TGR har verkligen blivit en favoritbutik för mig, de har så mycket roliga, användbara och annorlunda grejer. Och att det är super billigt är ju ett stort plus i kanten! 7. Vi gick omkring i gamla stan där vi spanade in vackra gamla hus. 8. På eftermiddagen hittade vi världens mysigaste lilla café, jag har aldrig sett ett sånt charmigt ställe innan! Det låg i en grotta eller vad jag nu ska kalla det för, men jo, en grotta. 9. Vi kom hem vid kl 22 så då gav vi Angel och Spike goood mat och massor av kramar, de fyllde nämligen ett år i tisdags. Mina älskade missar börjar bli stora <3
 
Vi hade det hur bra som helst i Kalmar! Även fast vi bara var där en kväll och en heldag så kändes det som mer, vi hann med att se så mycket av staden. Vi gick som sagt runt och kollade en hel del i stan, i gamla stan, spanade in slottet/borgen, åt god mat, var på IKEA osv. Måste även säga att vi blev båda två glatt förvånade över hur fint det var där! De har bevarat så mycket gammalt, gamla hus och byggnader, kullersten, murar och annat vackert. Det kändes inte bara som en vanlig stad, den hade en själ om ni förstår vad jag menar?! Nä hörrni, till Kalmar vill jag verkligen igen!



Julklappstips

För någon dag sedan frågade en läsare om jag kunde tipsa om julklappar från ebay för både killar och tjejer, och självklart kan jag det! Jag har försökt välja ut saker som kan passa för olika åldrar, både unga och äldre. Jag har även valt lite olika prisklasser, men jag tror att alla grejer ligger på under 350 kr. Så man kan antingen köpa en grej för t.ex 250 kr, eller kanske flera grejer som går på ca 20 kr, det är upp till er.
 
Tänk på att det kan ta upp emot en månad att få hem vissa grejer, så om du ska beställa julklappar från ebay borde du göra det väldigt snart. En sista viktig grej.. Jag har inte beställt från någon av dessa säljare, så jag kan inte garantera att de är bra! MEN, utifrån deras betyg verkar de vara ärliga och skicka varorna.
 
 
 1. Mobilskydd ca 67 kr    2. Mobilskal ca 34 kr    3. Mobilskydd ca 134 kr    4. Mobilskal ca 47 kr    5. Klocka ca 24 kr    6. Klocka ca 100 kr    7. Klocka ca 60 kr    8. Tofflor ca 84 kr    9. Tofflor ca 80 kr    10. Tofflor ca 85 kr    11. Tofflor ca 44 kr    12. Onepiece ca 343 kr    13.  Onepiece ca 300 kr    14.  Handväska ca 152 kr    15. Handväska ca 154 kr    16. Skärp ca 47 kr    17. Skärp ca 139 kr    18. Skärp ca 77 kr    19. Nagelkit ca 234 kr    20. Nagelkit ca 128 kr    21. Nagelkit ca 67 kr    22. Sminkkit ca 187 kr    23. Sminkkit ca 87 kr    24. Sjal ca 16 kr    25. Halsduk ca 25 kr   26. Halsduk ca 31 kr    27. Solglasögon ca 28 kr    28. Solglasögon ca 27 kr    29. Hoodie ca 120 kr    30. Tröja ca 81 kr    31. Hoodie ca 60 kr    32. Tröja ca 103 kr    33. T-shirt ca 60 kr    34. Plånbok ca 87 kr    35. Plånbok ca 91 kr    36. Armband ca 177 kr   37. Armband ca 19 kr    38. Ring ca 66 kr    39. Ring ca 27 kr    40. Ringar ca 14 kr    41. Armband ca 27 kr    42. Halsband ca 40 kr    43. Smyckeställning ca 87 kr    44. Smyckeställning ca 67 kr
 
 
 Jag vet att ni är ett gäng som inte vill beställa från ebay, tänk då på att det finns säkerligen liknande produkter i våra svenska butiker. Så ni kan ju alltid ta inspiration från grejerna ovan :)



Jag kunde inte motstå...

Hej fina ni! Alltså åh vad vädret har sugit den senaste veckan!! Det har regnat och regnat, inte hela tiden såklart, men tillräckligt för att det ska kännas som hela tiden. Och jag som styrs äckligt mycket av vädret har därför inte haft minsta lilla inspiration till att ta outfitbilder. Den här tiden på året har jag alltid avskytt och jag låter det påverka mig alldeles för mycket, men det är svårt att låta bli.
 
Jag har i alla fall inte gjort så super mycket sedan jag sist uppdaterade.. Jag har tränat en del, käkat på restaurang, köpt en del julklappar, sett serier, spanat på ebay och myst med mina kissemissar. Hittade som vanligt en miljon snygga och roliga saker på ebay, men jag var tvungen att hålla fingrarna i styr för att kunna köpa julklappar (och så har jag såklart inte råd att köpa en miljon saker). Men jag unnade mig lite smått och billigt så som lösögonfransar, något smycke, två klockor osv. Men två lite dyrare ting (ca 300 kr sammanlagt) fick också slinka med , nämligen jackan och väskan som ni ser här nedanför.
 
 
Vad tycker ni om dem?



Ny mobil och mobilväskor/skydd

Hejsan! Igår var jag och mamma på NOVA Lund där vi kikade i massor av butiker och shoppade lite. Jag hittade bland annat ett par mörkgrå jeans i boyfriendmodell, äntligen säger jag bara, som jag har letat! De var dessutom på rea så det kostade bara 150 kr, snacka om tur! Men det bästa av allt... Jag hade ett presentkort på MediaMarkt så jag har gått och blivit med en ny telefon, wihoo!! Det viktiga för mig var en bra mobilkamera, så efter att ha frågat runt och googlat efter tips bestämde jag mig tillslut för en Samsung Galaxy S4. Och JA, nog är jag nöjd! Jag som är van vid äldre mobiltelefoner (de som går att köpa för under tusenlappen) tycker att den är helt underbar och har funktioner som jag bara kunde drömma om. 
 
Jag är väldigt noggrann med mina grejer, så det första jag gjorde igår när jag kom hem var att beställa displayskydd och ett skydds"fodral" till telefonen. Beställde grejerna från fyndiq.se så jag får förhoppningsvis hem dem om någon enstaka dag, vågar inte använda telefonen så mycket innan dess. Jag kunde dock inte låta bli att gå in på ebay och kika efter lite roligare och snyggare fodral/väskor, och efter ett tag hade jag hittat tre stycken som jag gillade! Min telefon är vit, därför tror jag att det blir snyggast med vita fodral till den, vilket det fick bli. Ser nu att alla även har guldfärgade detaljer, men jag tycker vitt och guld passar så bra ihop.
 
Från ebay.com