Kalmar via min tfn.

Hejsan! Äntligen fredag säg :) I måndags åkte jag och mamma till Kalmar där vi stannade och sov på hotell en natt. Hon skulle nämligen fota ett julhem så jag passade på och följde med, har inte varit i Kalmar på kanske 13 år! Jag lämnade kameran hemma men var ganska flitig på att instagramma, så jag tänkte bjuda på några mobilbilder.
 
 
1. Medans mamma jobbade och fotade hemmet så hängde jag en hel del med husägarnas två hundar Molly och Ariel. Molly (den större hunden) blev lite förtjust i mig, jag fick absolut inte sluta kela med henne för då började hon gnälla. Sötnosen! 2. Vi var klara strax efter kl 17 så då körde vi in till stan för att checka in på hotellet. Som ni ser på bilden så låg hotellet (Kalmars stadshotell) i en super fin byggnad! 3. Var ju tvungen att se om sängen var bekväm, det var den! 4. På tisdagen körde jag på svarta kläder, rött läppstift och silverfärgade smycken. 5. Hotellfrukosten var så jäklarns god!! Förutom flera olika frukter, goda bröd, mumsiga skinkor och sånt där, så hade de ett dessertbord med kladdkaka, croissanter, kakor osv. Såå gott!! 6. Sedan gick vi på stan och shoppade, här ser ni mina shoppingpåsar. TGR har verkligen blivit en favoritbutik för mig, de har så mycket roliga, användbara och annorlunda grejer. Och att det är super billigt är ju ett stort plus i kanten! 7. Vi gick omkring i gamla stan där vi spanade in vackra gamla hus. 8. På eftermiddagen hittade vi världens mysigaste lilla café, jag har aldrig sett ett sånt charmigt ställe innan! Det låg i en grotta eller vad jag nu ska kalla det för, men jo, en grotta. 9. Vi kom hem vid kl 22 så då gav vi Angel och Spike goood mat och massor av kramar, de fyllde nämligen ett år i tisdags. Mina älskade missar börjar bli stora <3
 
Vi hade det hur bra som helst i Kalmar! Även fast vi bara var där en kväll och en heldag så kändes det som mer, vi hann med att se så mycket av staden. Vi gick som sagt runt och kollade en hel del i stan, i gamla stan, spanade in slottet/borgen, åt god mat, var på IKEA osv. Måste även säga att vi blev båda två glatt förvånade över hur fint det var där! De har bevarat så mycket gammalt, gamla hus och byggnader, kullersten, murar och annat vackert. Det kändes inte bara som en vanlig stad, den hade en själ om ni förstår vad jag menar?! Nä hörrni, till Kalmar vill jag verkligen igen!



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback