Hemma hos - Nederländerna

Hejsan, jag hoppas ni har haft en bra helg?! Nu tänkte jag dela med mig av de sista bilderna som jag tog när jag var i Nederländerna för någon vecka sedan. Som jag tidigare skrivit så åkte vi dit för att mamma skulle jobba och fotografera fyra hem, och dessa hem var verkligen olika varandra. Och som vanligt så var familjerna som bodde i hemmen så himla trevliga och snälla! Bilderna här nedan har jag själv tagit, de är alltså inte bilder som min mamma fotat.
 
Första hemmet som mamma fotograferade tillhörde Lonneke och hennes familj. Hemmet var färgglatt och lekfullt vilket gjorde att man fick ett stort leende på läpparna. Lonneke heter @lonbondesign på instagram (tryck på namnet för att komma direkt till hennes sida).
 
Dagen efter var vi hemma hos Natasja och Harold som är två av de trevligaste personerna som både jag och mamma har träffat, det var så kul att få träffa dem! De bodde precis vid den tyska gränsen så under dagen åkte jag och Harold över till Tyskland en liten sväng för att bl.a köpa massor av inredningsmagasin, haha. Väl hemma hos dem hade vi fullt upp med att prata så jag hann aldrig ta några egna bilder i deras hem så dessa två har jag lånat från Natasjas instagram; @ntsj____home. Deras hem var riktigt fint men det jag mest tyckte om var deras lilla trädgård som de hade gjort fantastiskt mysig och trevlig!
 
Tredje hemmet som fotograferades tillhörde @magpiehomes och jag säger bara wow, vilket hus! Inredningen (och huset i sig) var helt otrolig och jag har nog aldrig varit inne i ett så snyggt hem!! Blandningen av färgerna, möblerna och detaljerna var perfekt, hela hemmet kändes så coolt och kungligt!
 
Samma dag som vi flög hem så fotades resans sista hem som tillhörde @landelijkenstoerrr_angela_. Som den galna kattmänniska jag är så fastnade jag främst för familjens fina och gosiga misse, han var så himla fin! Men något annat som också var fint var deras hus! De var så kreativa och hade gjort så många roliga och snygga grejer själva som passade perfekt in i den lite bohemiska inredningen.
 
 Jag är så lyckligt lottad som har en mamma som arbetar med att göra hemma hos reportage och att jag får följa med när hon ska fota hemmen, jag har fått se så otroligt många fina, vackra snygga, personliga och läckra hem under åren! Och för att inte tala om alla nya ställen jag fått besöka både i Sverige och utomlands, och alla super trevliga personer jag fått träffa. I'm a lucky girl!



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback