Sommar på Österlen

På promenad i Simrishamn. Fick syn på det här stora och vackra blåregnet och var tvungen att ta ett gäng bilder. Gick förbi där igen två dagar senare (i lördags) och då var nästan hälften av blommorna borta, de vissnar/ramlar av alldeles för snabbt. :(
 
Massor av ramslök som blommor så fint i skogen.
 
I torsdags på eftermiddagen så tog jag och mamma en promenad i Simrishamn och sedan mötte vi upp Andreas för en picknick på ett mysigt ställe i skogen. Jag hade med mig min kamera och kunde inte låta bli att ta bilder av allt det vackra som naturen bjuder på just nu. 
 
När vi satt i solen och hade picknick var det hur skönt som helst, det enda man hörde var hur fåglarna kvittrade och bäcken som porlade. Vi gick sedan in i själva skogen (=skugga) för att fota vid bäcken och alla vackra ramslöksblommor, men det var så sjukt mycket och stora mygg där! På ca 10 minuter fick jag hela 21 myggbett, haha ja jag var tvungen att räkna. De kliar som fasen och jag kan inte låta bli att klia, trots att jag vet att det bara förvärrar det hela. Jag är glad att vi annars inte har så mycket mygg här nere, det är i alla fall ingenting jämfört med uppe i norrland. Nä nu ska jag sluta prata på om mygg och lägga mig och sova istället. God natt!



Kommentarer

Ljuvliga sommar!

Svar: Jag håller verkligen med!
Jennilie


Kom ihåg






Trackback