Shoppa billigt!

 
Oj, nu var det LÄNGESEN jag loggade in på bloggen! Är det några av er som fortfarande kikar in i hopp om uppdatering? Jag saknar många gånger att blogga, men inte tillräckligt mycket för att börja om igen, inte än i alla fall. För er som inte vet det så uppdaterar jag med bilder på min instagram i princip varenda dag, så följ mig gärna där; @dayswithjen
 
Nu på fredag (24 juli) ska jag stå på loppis och sälja massor av mina kläder, skor och accessoarer, bl.a det ni ser på bilderna! Loppisen är i Suckarnas gång i Simrishamn (nedanför ICA) och har öppet från klockan 07.00 till 15.00, men de flesta packar ihop redan vid 13.00. Jag kommer vara väldigt billig på i princip allting, men några grejer kommer vara lite dyrare, sådant som jag köpt rätt dyrt och i princip aldrig använt. Men när jag säger "lite dyrare" menar jag typ 80-200 kr, inte mer är så! ;)
 
Tipsa gärna familj och vänner om loppmarknaden! Om ni inte bor i Simrishamn så tycker jag att ni ska ta en dagsutflykt hit, gå på loppisen, strosa omkring på Krämarmarknaden och kanske hänga vid havet eller käka god mat på en restaurang! Jag hoppas att ni är shoppingsugna! :)
Kram!
 Kommentarer

Hej

Saknar dig och din blogg otroligt mycket! Hoppas du börjar igen <3


Kom ihåg


Trackback