You and your golden heart






Skor//Nelly.com   Solglasögon//Lindex   Jeansjacka//Loppis   Resten kommer från Ebay.com
 
Så här har jag trippat omkring idag. Vi har haft super fint väder och väldigt varmt, såå skönt! Idag invigde jag dessa apsnygga shorts, har ju även ett par i en beige liknande färg. Så här på sommaren tycker jag att det är så himla snyggt med smycken och detaljer i guld, speciellt om man är lite brun (vilket jag dock inte är). Förut bar jag nästan enbart silverfärgade smycken, tyckte inte alls om guld, tyckte det var lite tantigt. Men i dagsläget tycker jag guld är betydligt snyggare än silver, fast det beror såklart på hur man matchar det :)
 
Nu är klockan alldeles för mycket, och med tanke på att jag inte kan sova hur länge som helst imorgon (måste hämta mitt nya leg innan banken stänger) så är det minsann dags för mig krypa till sängs.
Sov gott.
 
Psst.. Om någon undrar vad det är jag har på benet så är det två vårutslag som jag har kliat sönder. Tur att de är på gång att försvinna, avskyr kliande vårutslag!



Kommentarer

ha ha ha EXAKT likandant har jag med innan ansett om guldfärgade smycken innan.. tant -varning..o bar alltid för silver..men nu e det helt klart mer guldfärgat.. fast visserligen e jag ju NÄSTAN tant ha ha ha


Kom ihåg






Trackback