Min sommartrend

Bildkällor; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
Något jag verkligen gillar med sommarens mode är att man kan nästan klä sig hur man vill, men ändå var trendig. Visst, det finns alltid vissa grejer som är extra trendiga varje år, men det känns som att man kan skippa dem i sommar om man vill, men ändå vara "inne". Och det som är bra med det är att nu kan man istället utgå mer från det man tycker är bekvämt, färger/mönster man passar i och utgå från sin egen kroppsform. Till exempel så är ju väääldigt korta jeansshorts super inne just nu, men vissa (till exempel jag) tycker inte om att bära väldigt korta plagg. Så istället satsar jag på långkjolar vilket jag tycker är grymt snyggt, någon annan kanske satsar på knälånga shorts eller en klänning som slutar strax ovanför knäna. Jag har två grejer jag vill komma fram till med det här inlägget.. Det första är att du ska klä dig i det du tycker är snyggt och bekvämt, för allt fungerar, kort, långt, tajt, pösigt, mönstrat, enfärgat, tryck osv. Den andra grejen är att jag kommer köra på en hel del långa längder i sommar, tycker det är hur snyggt som helst! Tänk en ankellång kjol tillsammans med en magtopp, ett par klackar och en drös med smycken! Mmmm.. Just nu väntar jag på att en svart och en ljunglila långkjol med hög midja ska hitta hem till mig, från ebay förstås.
 
Här ovan ser ni ett gäng tjejer som bär långkjolen på riktigt snygga sätt, inspireras!

Och en sista grej innan jag säger god natt..
Det är såklart inte viktigt att vara trendigt klädd, det är ju bara kläder! Jag vet att det finns många som inte bryr sig minsta lilla om trender, men jag vet att det även finns många som bryr sig väldigt mycket om trender. Och det är väl främst de sistnämnda detta inlägg vänder sig till. I år är det trendigt att vara sig själv!



Kommentarer

like like like.
lång kjol e as snyggt.
men mag korta tröjor hoppas jag för jag har bulldeg mage efter mina graviditeter men jag tycker det e väldans snyggt med det (på alla utom mig) ha ha ha

» Erika

Trivs bättre i långa längder så det lär bli en del långkjolar och långklänningar för min del i sommar :)

Så fint med långkjol! :) älskar verkligen den första outfiten, verkligen äääälskar :) Udda med sån grön färg på kjolen men det var jättesnyggt när hon tog upp det med det gröna i smycket samt att hon visade lite lite hud mellan kjolen o toppen :) like!

långa klänningar och kjolar är ju bara sååååååå jävla snyggt!

du uppdaterar inte bloggen så ofta...du har med åkt på instagram sjukan va? ha ha..
men eju så mycket smidigare med instagram o galet kul ha ha ha


Kom ihåg






Trackback