"Cat hat"

När jag fick syn på den här bilden och hatten/kepsen så blev jag kär! Jag älskar ju kläder och accessoarer som är lite annorlunda, och ett par kattöron på en hatt är väl annorlunda om något. Började genast söka runt på ebay och där hittade jag faktiskt en liknande, den enda skillnaden är öronen som ser lite annorlunda ut. Den gick bara på ca 50 kr tror jag det var så jag gjorde en beställning. Men efter att ha sökt lite till så hittade jag en exakt likadan som nedan, typiskt när jag redan hade beställt en.. Men den fanns i en fin blå färg också så det kanske blir en beställning framöver beroende på om jag gillar den jag får hem eller inte.
 
 
Jag tycker även att den här är hur snygg som helst, men jag har tyvärr inte hittat någon liknande. Kanske någon av er vet vart det finns någon billig variant?
 
Bilder lånade från; http://carolinesworld.net/piffad/Kommentarer
» emma

sv. åhh tack! :D

» Anita

Häftig! Måste kolla Ebay.

Vad kul att du läser hennes blogg! Jag gör också det, och min syster känner henne! ^^

» Anita

Hon här har en liknande den nedersta http://sarastrand.no/2013/02/outfit-stockholm-fashion-week-3/ från asos.com men hittar inte den där nu, kanske kommer in sen.

jag har hittat en sån här mössa. mjuk på ebay.. http://www.ebay.com/itm/Korea-Women-Lovely-Knit-Cat-Ear-Ox-Horn-Beanie-Warm-Hat-Cap-/350622911923?pt=US_Hats&hash=item51a2c10db3


Kom ihåg


Trackback