Min förbannade rygg...

En ca ett år gammal bild.
 
Hejsan. Åh jag är så ledsen över att jag inte har bloggat något de senaste dagarna men jag har haft det så himla jobbigt. Den senaste månaden har jag mått ovanligt bra, ryggen har varit okej och jag har knappt haft någon ångest alls. Jag är säker att det har med katterna att göra! Innan vi hade dem pratade jag och mamma om min rygg heeela tiden vilket gjorde att jag tänkte på den ständigt, kände efter hur ont jag hade osv. Men efter att katterna flyttade in så pratar vi nästan aldrig om ryggen, utan nu är det kissemissarna som tar all vår uppmärksamhet. Det har varit väldigt bra för mig för när jag blir distraherad från att tänka på ryggen så får jag faktiskt mindre ont.
 
Men på eftermiddagen för 3-4 dagar sedan fick jag ondare i ryggen, och under den natten hade jag ovanligt ont så jag sov i princip ingenting pga all värk. Sedan dess har jag varit super dålig i ryggen och jag har fått öka medicinering jätte mycket, men det är tyvärr inte tillräckligt. Så jag hoppas ni förstår att jag inte orkar/klarar av att fota och blogga just nu. Jag är ledsen men det är så situationen ser ut. Jag hoppas verkligen att det går över snart, först och främst för att det är så jobbigt att ständigt ha så ont men även för att jag vill blogga, visa outfits och så.
 
Men håll ut, det borde (förhopnningsvis) gå över snart.
Kramar!Kommentarer

Åh, stackars dej :( Krya! Jag tycker du är sjukt fantastisk som har så ontoch orkar driva en av de mest inspirerande bloggar som finns på nätet!

usch.. du e så ung o har redan såna problem med din rygg..önskar de kunde hockuspokus så all din verk försvann

Svar: Tack! Och ja, det hade varit FANTASTISKT!! Förutom att ha så ont så hatar jag att jag måste äta morfin vartenda jäkla dygn bara för att kunna vara uppe liksom.
Jennilie

Åh stackare! <3 Hoppas det går över snart och du får vila upp dig <333

» Ida

Åh huvva :(, hoppas ryggen din blir bättre snart! :) Måste bara säga att de blå byxorna längst till höger på din header ser helt galet fina ut! Är de loppisfynd?

Du är typiskt fantastiskt vacker!

Fan va tråkigt med din rygg. Jag har liknande problem och vet hur allmänt pissigt det är. För övrigt har jag precis hittat din blogg och måste bara säga att du verkar vara en asball person.

Hej,

Läste vi läste just ditt inlägg om ryggont. Vi har just lanserat en ny upplysningskampanj om ryggont - där kan du lära dig mer om orsaker och behandling samt få ett testresultat utifrån de symtom du har och som du kan ta med dig till din husläkare för att få rätt hjälp. Kika gärna på www.harduryggont.se

Svar: Dock så har jag inte bara "lite ont i ryggen" utan det är ett problem jag har haft i ca 6 år nu. Fick diskbråck som 17åring, 2007 och blev opererad för det 2010. Men tyvärr blev jag bara sämre efter operationen, även om den blev lyckad. Sedan dess har jag varit hos specialister och läkare i Ängelholm, Kristianstad, Ystad, Lund, Simrishamn och Umeå, så jag tror tyvärr inte att en husläkare kan hjälpa mig. Men tack ändå!
Jennilie


Kom ihåg


Trackback