Gårdagens promenad

Hejsan! Jag hinner inte skriva så mycket just nu, måste göra mig klar för jag ska vara på Nordea innan kl 13.00. Men jag tänkte visa er några bilder som mamma tog igår när vi var ute och promenerade. Det är ju skönt att det äntligen är vår, även om det inte var soligt ute så kunde jag gå utan jacka. Och så är ju alla fina blommor ett bevis på att det är vår, för att inte tala om löven som håller på slå ut.
 
 
Nu måste jag slita mig från datorn.
Ha en fin dag!Kommentarer

läcker grön färg på byxorna

Svar: Tack! Jag älskar dessa byxor, känner mig alltid snygg i dem ;D
Jennilie

haha gick du på promenad i dom skorna? :o imponerande!
Vad heter du på instagram? :)

Svar: Yes det gjorde jag ;) Kan ju dock säga att vi inte gick en powerwalk, utan det var en lugn promenad för att spana in alla vårtecken. Jag har tyvärr inte insta. då min mobil inte är så modern. Men om jag inte får en ny mobil i maj när jag fyller år så köper jag nog en själv, mycket pga att jag vill ha just instagram. Men när jag skaffar det kommer jag självklart skriva det här på bloggen :D
Jennilie

Vad är det för kamera du använder ? =)

Svar: Hej! När jag fotar eller blir fotad så använder jag/vi min Canon EOS 600d, och så använder jag mitt favoritobjektiv som är Sigma 85mm F1.4 EX DG HSM. Jag är grymt nöjd med både kameran men främst objektivet :)
Jennilie


Kom ihåg


Trackback