Sex par nya brallor!

Okej, jag blev kanske lite väl ivrig med att jag ville ha ett gäng nya brallor nu i höst och inför vintern. Bara för någon dag sedan visade jag er tre par nya brallor, men under de senaste dagarna har jag hunnit klicka hem ytterligare hela sex par. Så nio par på typ 10 dagar, haha! MEN då får man ju även tänka på att alla är köpta second hand så här snackar vi ca 60-150 kr per par inklusive frakt. Jag räknade ut att jag betalat strax över 600 kr inklusive frakt för alla sex paren här nedan vilket jag tycker helt okej då de flesta dessutom bara är provade eller använda typ en gång. Jag är i alla fall riktigt nöjd för nu har jag faktiskt ett helt gäng olika byxor att värma mig med när kylan slår till, och snygga ena dessutom.
 
 
De två första bilderna är lånade från H&M och resterande bilder är från annonserna på tradera som jag har vunnit.

Vet inte riktigt vilka jag mest ser fram emot att få hem men de i metallic är jag väldigt nyfiken på och de svarta vaxade tror jag också är grymma. Hoppas bara att alla passar, det är ju rätt så lurigt att köpa tajta byxor på internet men förhoppningsvis och om jag har tur så passar alla :)
 
Imorgon åker jag till Kristianstad för att träffa en ny läkare på deras smärtmottagning. Som alltid innan jag träffar nya läkare är jag lite spänd men inte förväntansfull eftersom jag aldrig direkt fått något positivt besked om ryggen förut. Nä jag har hellre inga förhoppningar och kanske blir glatt överraskad istället. Vi hörs kanske imorgon igen, annrs på tisdag :) Sov gott.



Kommentarer

Jag skulle aldrig kunna köpa byxor över nätet eftersom jag aldrig ens hittar byxor i en affär. Just nu äger jag tre par byxor varav två är så väl använda att de säkert går sönder snart...haha! Hoppas dina passar :) och lycka till hos läkaren, jag ska på besök på onsdag här i Ystad. Jag är nämligen på utredning hurvidare jag har epilepsi eller ej...ska bli spännande tt höra vad de säger. Kram från Ystad

dom 2 sista som e svarta har jag och i love them..skit sköna...dom med leopard var ju såååååååå galet snygg.vill ha vill ha


Kom ihåg






Trackback