New clothes and TVD

Tjosan. Ja, nog var det längesen jag skrev ett inlägg den här tiden på dagen.. Senaste veckan (sen jag bytte mediciner och dubblerade dosen) så har jag varit så sjukt trött och sovit till kl 15-18 varenda dag. Men klockan ringde kl 09 i morse för att jag skulle ta medicin vilket jag också gjorde, jag gick på toa, tillbaka till sängen men sedan började jag tänka. Tänkte att jag skulle ta en dusch idag så jag kan fota en outfit till er, började fundera på vilka kläder jag skulle ha på mig, kom att tänka på att jag skulle visa er lite nya plagg jag köpt (det här inlägget) och sen kom jag på att nya avsnittet av The Vampire Diaries släpptes i natt efter flera månaders uppehåll. Och ja, när jag kom på det sist nämnda kunde jag ju glömma att somna om, det var bara att traska ner och sätta sig vid datorn :) Har precis sett klart avsnittet som som vanligt var skitbra!
 
Skrev ju att jag hade köpt en del nya kläder och här kommer dem. Bestämde mig för några veckor sedan att jag skulle investera i några nya par byxor vilket jag också har gjort. De gröna kommer från tradera.se, de lila kommer också därifrån. Tyvärr är de lila SNORTAJTA!! Jag får på mig dem men jag är osäker på om jag kunnder använda dem mer än på bild vilket är synd då de är skitsnygga.. Och de vinröda kommer från trendsales.se.
Fick hem den här mysiga tröjan från ebay.com för någon dag sedan. Tyvärr är jag besviken över den.. Om ni ser på den här bilden från annonsen så ser den ju ut att vara oversize, eller hur?! Men på mig som ändå är en xs sitter den tajt, inte minsta lilla oversize. Men men, den går ju ändå att använda, tycker färgen är så fin.
 
Nä hörrni, nu ska jag hoppa i duschen och sedan ska jag göra mig i ordning. Ska som sagt se till att fota en outfit till er idag så kika in senare under dagen :) Kram!Kommentarer

VART KOLLADE DU PÅ AVSNITTET?!!!! SNÄLLA SNÄLLA KAN DU BERÄTTA DET FÖR MIG, SÅ SNABBT DU KAN :'( DÖR FÖR TVD, OCH JAG HAR INTE SETT FÖRSTA AVSNITTET ÄN FÖR JAG VET INTE HUUUR OCH VAAART!!!! HHJÄÄÄÄLP SNÄLLA DET ÄR KRIIIIS! :'(

har sett flera annonsörer på ebay som använt bilder på personer som bär liknande plagg som de som dom säljer, men det är inte samma plagg. så himla dåligt. men har sett att H&M gör likadant... hoppas att du blir bättre i ryggen snart, vill se outfits :)


Kom ihåg


Trackback