I'm feeling blue


 Klackar//Tradera
Byxor//Gina Tricot
Tröja//H&M
Örhängen//H&M
Solglasögon//Tradera
Ringar från bl.a ebay
 

Imorse klev jag upp klockan 10 och då började vi som var hemma (jag, mamma, Liam och Kevin) göra i ordning en specialfrukost som vi hade planerat. Det blev små plättar med banan, äpple, sirap, glass och nötkross, som vanligt var det ljuvligt gott. Här ovan ser ni min outfit, jag invigde en av tröjorna jag köpte i Ystad igår. De hade stickade överdelar för halva priset så den gick på ca 150 kr vilket jag tyckte var helt okej. Örhängena köpte jag också igår och jag tycker de är så förblånat snygga!! Matchade dem med blå mascara som ni kanske kan skymta på någon bild.
 
Om ett tag blir det tv och glass, trevlig kväll allesammans! :)Kommentarer
» Ann

Hej har följt din blogg i flera år och jag måste bara fråga hur det kommer sig att du har så mycket problem med ryggen din? Du opererades väl för det för några år sedan? Har det blivit värre sedan dess? Förstår att det måste vara jobbigt att ha det så. Men hur kommer framtiden se ut för dig, alltså vad kommer göras åt det? Ledsen om det blev mycket frågor nu hehe..
Ta hand om dig! :)

Svar: Hej Ann :)Ska försöka göra en lång historia kort.. Vintern 2007 fick jag diskbråck i ryggen, svanken. De gjorde inget åt det för det brukar oftast självläka. Jag hade ont lite till och från men kunde ändå leva normalt, vara med vänner, gå på bio, festa osv. Hösten 09, i samband med flytten från Umeå-Simrishamn blev jag snabbt sämre. Träffade nya läkare här nere, gjorde ny röntgen och det visade sig att diskbråcket inte hade läkt. Då planerades en operation in. Jag opererades sep 2010 och det gjorde två slags ingrepp, de stelopererade och sedan satte det in en slags bur, typ en diskprotes. De första två månaderna efter operationen började jag bli bättre men kring jul blev jag sämre igen. Sedan dess har jag bara blivit sämre och sämre, både värken i ryggen (precis samma område som där ärret är) och smärtan i vänster ben. Det är någon nerv i ryggen som k´är i kläm vilket gör att jag har nervsmärtor i vänster ben, lår. Just nu är jag sämre än innan operationen och ingen vet vad som är fel i ryggen. Har träffat flera olika slags läkare och specialister, gjort ny röntgen och så men det visar inget. Det enda man ser är att en nerv är i kläm, men man ser som sagt inte vad som är fel i ryggen.

Framtiden vet jag inte hur den ser ut.. Har inte fått veta än om nerven som är i kläm ska fixas till på något sätt eller inte. Och med ryggen måste vi väl bara försöka söka vidare, hitta nya läkare som är villiga att undersöka mig osv. Mer än så vet jag tyvärr inte i nuläget.

Tack detsamma,många kramar :)
Jennilie

Sååå himla coolt med den blå mascaran ihop med örhängena! Du råkar inte veta vart man kan få tag i vit mascara?

» Sarah

Gud vad länge sen det var jag kollade din blogg, men lika snygg som vanligt är du! Härligt med så många missade inlägg som jag kan få lite modeinsperation ifrån :)


Kom ihåg


Trackback