Gårdagens shopping

Igår var jag som sagt i Malmö på deras nyöppnade shoppincenter Emporia och shoppade. För en gångs skull sa jag till mig själv att jag skulle få handla en del, än om det var nya och därför dyrare grejer. Men jag är riktigt nöjd med det jag fick hem så det gör inget att det var lite dyrare än second hand.
 
Här nedan ser ni fr.v en vinröd t-shirt från H&M herr, en ljusblå/turkos och glittrig tröja från H&M, två enkla tröjor från New Yorker, en skitsnygg tjocktröja från Gina Tricot, lackbyxor från Gina tricot och ett par jeans från H&M.
 
 
Det här stället för örhängen köpte jag på TGR för 40 kr, helt klart värt det!
 
 
De här stora och snygga örhängena köpte jag på H&M.
 
 
Jag fick även med mig en blå mascara från TGR för endast 20 kr, lite hårspännen osv. Sedan köpte jag ju även en ny vinterjacka som faktiskt var riktigt snygg och satt väldigt bra. Jag orkade inte fota den och jag hittar den inte på Cubus hemsida, men den är svart och ser ut ungefär så HÄR. De hade dessutom halva priset på flera jackor så istället för 800 kr betalade jag 400 kr. Glad tjej :)



Kommentarer
» emma

riktigt snyggt ställ! hade oxå velat ha.. även fast jag inte använder öronhängen haha! :D men har ganska mycket och skulle kanske använda dem ifall jag såg dem.. vet du om de har en webbutik?

Åh örhängerna från H&M var ju en överdos utav sockersött :''D !!!


Kom ihåg






Trackback