Lund och Vampire Diaries.

Hej. Snart åker jag och mamma till Lund.. Igen. Vi var ju där förra veckan då jag hade en läkartid och nu har jag en ny tid fast hos en annan läkare, en smärtspecialist. Så vi ska snart bege oss.

Och jag måste bara nämna Vampire Diaries (jag avslöjar inget om själva avsnittet). HELT OTROLIGT JÄKLA BRA!!! ÅHHH!! Jag är helt till mig, måste nästan se det ikväll igen! Enligt mig är det bästa avsnittet hittills så ni som följer serien måste se säsongsavslutningen (jag följer inte serien i svensk takt). AMAZING! Berätta gärna vad ni tyckte och så i en kommentar :DKommentarer

Jag tycker att Vampire Diaries är världens grymmaste serie,iof har jag nt följt så många serier men jaja (;

Gillar du Damon?

Hoppas allt går bra i Lund!sv. Tack! Nää jag tror och hoppas att jag kommer klara dehär, men just nu har jag väldigt mycke motivation iaf! :)

» Maja

Älskar din header! :)

Tack så jätte mycket :)

» frida

Gud vilken fin blogg du har!Kika in på min blogg & lämna ett spår efter dig vetja! Kramisar ♥

Avsnittet var makalös! Jag måste nog se om den också! Jag tyckte att det var det perfekta sättet att avsluta säsongen dock är jag lite ledsen över att hon blev vampyr men hon lever! Det kommer att bli en spännande säsong 4!

Det var bra, sorgligt, fint och allt! Älskade att Elena sa till Damon "kanske om vi träffats först" så gjorde dem ju det. SÅ BRA. Vill se fortsättningen nu!!!

Louise- Ja visst var det! Ja jag gillade också när hon sa det, så fint men så sorgligt. Längtar till nästa säsong NUUU :D

Jag såg det i fredags och jag håller med dig, awesome!!

Vet inte hur man ska kunna hålla sig till hösten, då det antagligen sätter igång igen.

tror du att hon kommer fortsätta vara vampyr eller kommer något hända? Verkar ju finnas magi till allt!

Anonym: Ja jag vet, man vill ju se alla avsnitt nu på en gång, inte vänta i flera månader! Ja jag tror hon kommer fortsätta vara vampyr :)


Kom ihåg


Trackback