Mitt tredje och sista par
Så, här har ni mitt tredje och sista par av den här skomodellen som jag har blivit förälskad i. Ett par rosa karameller. Jag diggar dem och tycker de är stencoola! Kan bli lite svåra att matcha men det ska jag nog kunna lösa. Längtar tills det är sommar och jag kan bära dem till bara ben, tror det är så de gör sig bäst. Eller vad tror ni?

Och ni har väl inte missat att jag säljer ett par exakt likadana skor fast i vitt? Spana in dem HÄR.Kommentarer
» ERIKA

Dem här var dem snyggaste!

nice....läckra färger på skon

ooooh GRYMMA !!! :D vill ha vill ha vill ha :D

» Linda

OMG vilka snygga!! :D

galet balla!

» Emma

Riktigt snygga!

Men jag tänkte bara fråga en sak. Visst beställer du ibland från ebay, hur lång tid brukar d ta innan du får grejerna? Jag har köpt ett par skor som skulle skickas från Hongkong, tror du att det tar lång tid?

You know I don't like such kind of shoes - they are too big and not in my taste!

Emma- Tack så jätte mycket.

Jag har precis börjat handla lite från ebay, har fått hem grejer tre gånger. För mig har det tagit mellan 7-9 dagar från det att jag betalat och då har grejerna kommit från Korea tror jag det var. Så jag har ingen aning hur lång tid det tar för dina skor, beror ju på hur snabbt säljaren postar skorna också men förhoppningsvis ska det inte ta alldeles för lång tid :)

Expository essays- Everyone have different kind of taste and that's ok. But I LOVE these shoes and that's what matters since I'm the one who bought them and will be wearing them :)

» CJ

SNYGGT!

» Catja

omg omg omg, jag dog precis!

Vilka sjukt coola skor! :)

Sv: Varsegod! Är allt bra med dig? :)


Kom ihåg


Trackback