En eftermiddag i Ystad.

Hejsan! Har ni saknat mig idag ;) Jag och mamma åkte en sväng till Ystad då vi hade planerat in en fika med Denice som vi inte träffat på flera veckor. Kände att det var dags för kepsen att göra debut, är så glad att den äntligen är min. Så här trippade jag omkring idag.



Skor//Ebay
Jeans//Gina tricot
Tröja//Second hand
Grå väst//Second hand
Skinnjacka//Second hand
Väst//Avklippt jacka från H&M
Skinnvantar//Second hand
Väska//
Second hand
Keps//H&M

Vi satte oss på ett café där de hade soffor så jag kunde ligga ner och vila ryggen vilket var bra eftersom vi blev kvar där ett bra tag och pratade. Jag köpte en milkshake och en kaka som ni ser på bilden.



Och så har vi söta och glada Denice.



Passade på att gå in på H&M också där jag fick med mig ett linne och en färgglad kjol från rean, ska visa er nån dag. Så där har jag spenderat min dag, skönt att komma hemifrån ett tag måste jag säga.



Kommentarer

Det var en stor kaka haha! ;) Skitsnygg outfit! Kepsen satt väldigt fint på dig, funkade även utan bara ben. Skönt att den kom fram! =)

Kram!

» Elin

Älskar skorna! :)

Svar: Vad har du för ett objektiv till din kamera nu då? För att få ett kort skärpedjup (oskarp bakgrund) krävs en stor bländare (lågt bländartal).

Vill du ha ett objektiv med fast brännvidd eller vill du kunna zooma?



Två objektiv som jag hittade när jag sökte lite som hastigast är

http://www.cyberphoto.se/info.php?article=1750vcC

http://www.cyberphoto.se/info.php?article=232054 vilket kanske skulle kunna vara något. Den första har största bländare F/2,8 vilket är helt okej och det går att zooma med. Det andra har en fast brännvidd på 50mm med största bländare F/1,4. Jag har inte provat något av objektiven men de är nog helt okej :)

» Frida

like på denna outfit! :)


Kom ihåg






Trackback