Melkers sista dag hos oss

Hej. Jag tänkte visa er lite bilder vi tog igår innan vi skjutsade min vän Melker till flygplatsen. Vi klev upp rätt tidigt och åkte sedan till Sandhammaren, Sveriges vackraste strand.
 
 
Efter att ha varit på stranden en stund så körde vi vidare till Ystad där vi åt, shoppade lite och mest bara strosade omkring innan vi avslutade det hela med fika.
 
 
Det känns lite tomt att vara själv nu.. Det har varit så himla kul att ha honom här, han är ju min äldsta vän, vi blev kompisar som 10-åringar :) Men nu får jag vila upp mig några dagar för på torsdag kommer Therese och hälsar på ca en vecka, ska bli hur kul som helst :D
 
Kika in lite senare för då lägger jag upp outfitbilder från igår!



Kommentarer

sv: ha ha attans jag som trodde ni var ett par. ni var sjukt söta ihop...underbart med sån lång vänskap. att ni fortfarande e vänner trots långt avstånd.. det e true friendship

» maria

Hejhej!
Vilken fin blogg du har! Gillar din stil :)
Jag driver webshopen: www.designbymw.se. Där säljer jag främst egentillverkade smycken och accessoarer, tex. knutna & färgglada armband, crystal bullets, enkla & stilrena smycken med kors, kristaller och andra symboler. Även kragsmycken, ringar, örhängen, armband mm. Nyligen också passfodral i äkta mocka i sommarens pastellfärger (bla. mintgrönt), tygkassar med bohemiska tryck, och sist men inte minst; trendiga indianinspirerade fransväskor i skinnimitation, med s k breastplates(indianinspirerade pärlverk).
Jag har TOTAL UTFÖRSÄLJNING med nedsatta priser på allt, mycket på halva priset!
Kika gärna in! :)
http://www.designbymw.se
Anmäl dig gärna till nyhetsbreven och gilla designbyMW's facebooksida för att ta del av tävlingar, rabattkoder m.m.
Ha det bra!
Kram, Maria
P.S. Vi samarbetar med alla bloggar som är intresserade!


Kom ihåg






Trackback