Lite blandat, bl.a nya kängor och kattmys

Något som jag älskar här hos pappa förutom honom såklart är hans tre katter! I början är dem alla lite försiktiga men efter några timmar var två av dem omkring mig hela tiden men med en av dem tog det flera dygn innan jag fick klappa honom. Men nu är i alla fall alla super mysiga, ska mysa med en hela tiden, bråkar om vem som ska sova hos en i sängen och följer efter en när man går nånstans. En av dem är dock så att när man börjar mysa med honom så vill han hoppa upp över axeln och att man ska gå med honom, precis som med en bebis. Pappa säger det att så länge man går med honom skulle han kunna sitta så flera timmar men direkt man sätter sig ner går han ifrån en. Här nedan ser ni när jag går och bär på honom, kan dock bara göra det väldigt snabbt i och med ryggen men jag försöker njuta den lilla stund som går för både han och jag tycker det är så himla mysigt. Som jag sa, precis som en bebis.



Idag var jag, Kevin och pappa på en returmarknad ute i Vännäsby och där fann brorsan den här super stora resväskan som han slog till på. Han har nämligen ingen och när han åker upp behöver han en stor en så han rymmer täckjacka, täckbyxor, stora vinterskor osv så den här var perfekt i och med att den var stor, billig och i bra skick! Och ni ser ju hur stor den är, jag fick plats i den.



Jag köpte de här kängorna på returmarknaden. Tyckte jag kände igen dem när jag såg dem och när jag kikade lite närmare förstod jag varför, de är nästan identiska med dem jag har, av samma märke också (Tretorn). De var dock lite varmare och lite lite större så jag slog till! Varför undrar ni säkert när jag redan har ett par nästan likadana. Jo jag vill ha ett par som vanliga och ett par vill jag ha mer som vinterskor, kunna töja ut dem med tjocksockar utan att det gör något. Kanske pimpa ena paret också? Får se. Just de, jag fick dem för 50 kr.


Till höger ser ni mina nya och till vänster mina gamla.




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback