The mask

Den här bilden tog mamma på mig för några veckor sedan, det är även hon som har redigerat den.

Hej! Och så var det söndag, IGEN?! Så sjukt vad tiden går snabbt, det känns som den bara flyger iväg. Är det bara jag som känner så? Bara det att det är den andra december nu, i mitt huvud känns det som om det vore oktober eller november.. Men men. Idag har jag bestämt mig för att ha en slappardag! Jag är osminkad och går i pyjamas och har tänkt gå så hela dagen. Jag och lillbrorsan ska nog se en film sen också, en av Ice age filmerna, dom är ju faktiskt riktigt bra och roliga :D
 
Jag såg att det var en av er läsare som ville att jag skulle slå in lite julklappar och lägga upp här på bloggen som inspiration, och det ska jag absolut göra! Jag älskar ju att slå in paket, och julklapparna jag har köpt slår ju inte in sig själva ;) Jag undrar om ni kanske har några fler tips eller önskemål som ni vill se här på bloggen? Skriv en kommentar i så fall!



Kommentarer

SV; Oki tusen tack för tipset :)

» Anna

Cool bild!!

Jag skulle vilja att du skriver om dina favoritbloggar. :)

Så sjukt snyggt foto!!! :D

Sv: Jo vi har väldigt mycket snö faktiskt! Och kallt är det, - 13 grader just nu! :P

Svar: Ohhhhhh, -13, usch!! Här tror jag inte ens vi har minus? Och om vi har det kan det inte vara mer än kanske 1-2 minusgrader..
Jennilie

sv; hihi tack, ja det är det :D

Sv: hehe ja vi har haft 1-2 minusgrader ett tag, men igår sjönk temperaturen!

Vet inte hur mycket du har sysslat med att "göra" om kläder, bleka,färga osv, men om du har de, skulle du då inte kunna lägga upp ett inlägg om vad man ska tänka på eller "bra att veta" tex att svarta kläder blir orangea och inte vita när man bleker dem och liknande :D hoppas du är med på vad jag menar.

» emma

skitcool bild! :D


Kom ihåg






Trackback