Ont i en arm och kommentarer

En bild som mamma tagit på mig och redigerat.
 
Hejsan! Som vanligt hade jag ställt min väckarklocka på 12.00 men för första gången på typ hur länge som helst så råkade jag somna om och sov en timme till. Nu har jag i alla fall ätit en gröt och kollat alla missade inlägg på bloglovin.
 
Många av er vet nog inte att min mamma har väldiga besvär med sina armar, eller snarare handikapp då hon många dagar inte kan använda dem alls och har fruktansvärt ont. Hon har både tennisarmbåga, golfarmbåge och kalkaxlar. Detta har hon fått då hon suttit och jobbat väldigt mycket vid datorn och även fotat en hel del. Jag ligger ju många timmar varenda dag vid datorn, och många gånger blir det i princip hela dagarna. På grund av mitt handikapp (ryggen) blir det ju så eftersom jag mest bara klarar av att ligga ner, då blir det att man sitter vid datorn eller tittar på tv. Men i fredags efter att ha svarat på ca 100 kommentarer så började jag få väldigt ont i två fingrar på vänsterhand. Jag trodde att det skulle gå över, men istället har det bara blivit värre! Nu har jag ont i hela vänstra armen och två fingrar, det känns precis nervsmärtor. Detta gör mig självklart väldigt rädd eftersom det var så mammas problem började. Detta gör att jag är lite rädd för att sitta och skriva vid datorn, eller snarare väldigt rädd och orolig. Jag har dessutom ca 70 kommentarer att svara på. Så till er som väntar på svar, det kommer, men det kommer ta lite tid! Jag vill inte svara på alla på en gång, utan jag får ta några om dagen, jag hoppas ni förstår mig. Kram.



Kommentarer
» Ebba

Vad tråkigt att du har så ont:( Det är aldrig kul... Det var en jättefin bild :D

jag tycker det e super att du och din mamma kan kombinera era intressen.. ni verkar ha en väldans bra mamma-dotter relation..sånt e guld värt


Kom ihåg






Trackback