10. Närbild



Så här såg min lunch ut, det ser ut att bara vara nötter och frön men det var det självklart inte. Jag gjorde havregrynsgröt och toppade med socker, äppelmos och så nötter och frön som jag rostade. Blev riktigt gott måste jag säga, måste ätas igen!

I övrigt så har jag en dålig dag.. Min läkare ringde med resultatet från magnetröntgen och tydligen syntes ingenting, allt såg bra ut. Det kanske låter som något positivt men med tanke på att jag blir sämre för varje vecka som går, att jag knappt har ett liv längre pga all smärta som sätter såna hinder för mig och att jag är flera gånger sämre nu än vad jag var före operationen så hade det varit så skönt att få veta varför och vad som är fel. Och inte blir det bättre då min sjukgymnast säger att han aldrig varit med om någon som mig, någon som tränar så hårt men ändå blir drastiskt sämre, så lång tid efter operationen dessutom. Och sen så sa ryggkirurgen idag att han inte heller varit med om någon som mig och han trodde att det var 1-2% som blir som jag. Vad roligt att höra... Men nu måste vi gå vidare, träffa massa nya läkare/smärtspecialister osv och det känns så jobbigt, jag har ingen ork kvar och är så less på allt det här. Less less less.



Kommentarer
» Hanna

låter gott, blev hungrig ju, hehe :)

åh gumman..önskar jag kunde vara där nu, förstår hur du måste känna:( jag hoppas verkligen att ni kan hitta några specialister som vet vad som är felet, för nåt måste det ju va?!?!?! du sa väl att ni hade hört talas om nån som varit med om nåt liknande och fått hjälp utifrån? minns inte riktigt. håller tummarna för dig som vanligt. kram <3

» MH

Ryggoperation är ingen lek precis, och allt som oftast så blir man inte helt OK. Man är ju så känslig i ryggen och det minsta lilla som kommit fel kan göra så ont,och det onda syns ju inte på röntgen.Hoppas du hittar din positivism igen, för livet blir lättare, talar av erfarenhet med 15 år med RA. Tag en bit mörk choklad om du tål det, hög halt gärna över 70% kakao. Den mörka chokladen innehåller många bra ämnen som kroppen mår bra av.



Lycka till och god bättring./MH

» bea

det ser jättegott ut, hoppas att allt med din rygg snart löser sig, du är jättestark ! :D

Babyhoe- Ja det vore himla kul om du kunde vara här, lite sällskap och bara slappa (det enda jag kan göra ju, haha). KRAM



MH- Ja alltså det var ju ca 20% som inte blev hjälpt av operationen MEN varken kirurgen, läkaren eller sjukgymnasten har varit med om någon som mig, som bara blir sämre och sämre men att röntgen inte visar något konstigt.

Tack så mycket, kram!


Kom ihåg






Trackback