Macarons

Jag har aldrig smakat dessa så kallade macarons men jag har sett massor av bilder på dem, hört talas om dem, läst om dem och hört hur goda de ska vara. Sen tycker jag att de är hur fina som helst så nu har jag bestämt mig för att prova på att baka dessa. Jag undrar om någon av er har bakat dem innan? Har ni några tips till mig? Tips på bra recept? Kommantera gärna i så fall annars får jag prova mig fram och hoppas på det bästa :)


Bilderna är hittade här och här.Kommentarer

Smakade utav en händelse det idag, blåbär. Väldigt sött var den, som godis! Tyckte nog mer om kompisens som var chocklad.

Go to a cafe and try them first. Then u will know what they should taste like when u make them. And u need nerves: putting them together is tiresome.

I never tried to make them using this recipe but it seems similar to the one in my cookbook.http://www.giverslog.com/?p=1089http://www.giverslog.com/?p=1089

Jag har oxå sett dom flera gånger..

men har aldrig riktigt fattat vad det är?

Min syster bakade dem,det var väldigt svårt,och dem blev rätt spruckna och så,fast du är ju såå mycket duktigare på att hålla på med pilliga saker så jag tror faktiskt att det kan gå bra för dig! :)

Fast en sak jag inte gillar jag tycker att dem är alldeles för söta tyvärr,dem ser ju så himla goda ut! ;)

Kram!

Det är tydligen jätteviktigt med precis värme!

Smakat flera olika, vissa har varit supergoda [såna som nämnts på andra ställen I guess], medans andra varit sådär [då de haft typ marsipan]. Hoppas det går bra! ;)svar: Åh. Hoppas de fortfarande finns! ;)

Svar: Jo jag pratar svenska. But not that good and also my keyboard lacks the letters so I would have to copy them and my brain misses all the ''underbara'' words needed.

I will try to write something in Swedish, but I am a bit scared of mistakes. LOL Come to Malmo! Eat macaroons here. xD

sv: menar du att sila mandlarna flera gånger?

Men vi såg efter att vi stått och rivit och rivit att det fanns att köpa i affären,så om man inte har tid eller vill så finns det att köpa i affär! :)

Har heller aldrig smakat dem, kanske också skulle ge mig på att baka? :-)

Så himla goda! Karamell och hallon är mumsigast tycker jag. Ska dock vara ganska svåra att få till bra har jag hört från flera håll, därför har jag själv inte vågat testa än.

dom är goda! :)

fast 1 st räcker, dom är mäktiga hahafråga: vad är om du har något,? ditt största intresse?

http://hifh.blogg.se/2011/october/whats-your-thing.html


Kom ihåg


Trackback