CreepersPics; Modekungen

Denna modell på skor, så kallade Creepers är väldigt inne nu i höst. Själv så älskar jag dem, jag avgudar platå och gillar modellen som så där lite udda, ful snygg. Eller cool skulle jag nog säga. Jag är väldigt sugen på att köpa ett par, jag har ju tillräckligt med skor men jag har inga såna här, hihi. Vad tycker ni om dessa skor?Kommentarer

Åh I LOVE IT! H&M Divided har ett par turkosa och ett par svarta för 299 kr. Jag köpte mig dom turkosa (bilder finns lite längre ner på min blogg) men dom låter så fruktansvärt mycket när man går, gnisslar liksom, så jag lämnade tyvärr tillbaka dom :( Så nu är jag på jakt efter ett par nya!

» Bunny

GE MiG :D

Jag tycker inte vidare mycket om de två översta, eller jo kanske. Svårt att bestämma mig. Dom var ju väldigt coola och jag tycker också om konstiga saker. Haha, jo dom var frän.Dock dom svarta var ju dösnygga. Skulle lätt kunna köpa dom om jag hade pengar till det just nu :)

sista

Jag gillar dem med grön sula! Väntar spänt pa de som ska komma in pa H&M, hoppas att de finns i annan färg än svart/rosa.


Kom ihåg


Trackback