Så här gör du dina egna jeansshorts!

Jag äger kanske ett tiotal olika jeansshorts men inte ett enda par av dem är köpta färdiga i butik utan jag gör dem enkelt själv. Fördelen med att göra sina egna jeansshorts är bland annat att man kan själv välja hur de ska se ut, längd, om det ska vara uppvikt kant eller fransig kant, slitningar, det är billigare och bättre för miljön. Det är väldigt enkelt också och tar inte alls lång tid. Igår gjorde jag ett par jeansshorts av jeansen jag fyndade i helgen på en loppis för 50 öre och jag har gjort en liten guide till er om hur jag gått tillväga för att göra dem.



Sedan så är de klara!



Brukar ni köpa eller göra era egna jeansshorts?



Kommentarer

snygga de blev :)

snyggt! göra egna, helt klart

Brukar köpa men har testat en gång att göra egna men blev inte så bra... men detta sätt måste jag testa ! :D

bra inlägg! jag har alltid velat göra mina egna för att slippa gina tricot-syndromet (att alla går runt i samma. jag bor i en liten stad med ett väldigt begränsat utbud) men har aldrig hittat några jeans! ska ta och leta igenom second hand butikerna i helgen och sen försöka fixa detta! tack!

jag brukar också göra egna^^ Det är så kul! Eller så sliter jag dem färdigköpte ändå... Brukar du få dåligt samvete av alla kläder du har? Att du inte hinner använda alla eller nått annat? Jag brukar få det:P

Helene: Ja det är verkligen kul att göra sina egna! Nej jag brukar nog inte få dåligt samvete, inte än i alla fall :)


Kom ihåg






Trackback