Modeshow 2011-2009

Var precis inne på VK's hemsida och kikade på massor av bilder från Designtreornas modevisning (dragonskolan där jag med läste design med textil inriktning). Tyckte bättre om vissa plagg än andra och här är mina tre favoriter!

Den här gula byxdressen skulle jag väldigt gärna äga och bära till sommaren, supersnygg!



Den här bodyn var ju riktigt läcker, tänk er med ett par svarta höga jeansshorts till.



Tycker den här var så fin för att den ser så arbetad ut!



Jag minns själv hur väl som helst när vi hade den där modevisningen för två år sedan, det är bland det roligaste jag varit med om än om jag var riktigt nervös innan. Sen har jag aldrig varit så stolt över Liam (min lillebror) som jag var då! Han var sååå duktig och cool och när jag ser bilderna på honom och filmer från modevisning blir jag tåröjd av stolthet. Fina fina lillebror! Och att han vågade, det var sammanlagt över 1000 personer (var det t.o.m mot 1500 personer?) som såg på de tre visningarna vi hade. Här är kläderna jag sydde. Från vänster; Liam, jag, Moa och Jossan.



Här kommer en film från visningen. Har visat den förut men då var det med annan musik, den här gången är det med originalljudet, mycket roligare så! Hm, det verkar inte gå att bädda in den så klicka här för att kika på den :)

Vill ni se fler bilder så kika i arkivet januari och februari 2009.



Kommentarer

åh så skoj :D är det du som sytt alla de fyra outfitsen då? :) fint!


Kom ihåg






Trackback