Midjesmal

Ni minns kanske att jag för någon dag sedan skrev att jag fått låna hem en korsett för att se om den kan ge mig lite smärtlindring i ryggen och hjälpa till att "hålla uppe" ryggen då jag själv inte orkar det. Jag skrev även att jag fick jätte smal midja när jag har den på mig och ja, här har ni bildbeviset, haha. Jag har i vanliga fall en ganska smal midja men när jag har på mig korsetten, shit! Det ser faktiskt lite äckligt ut så jag ser till att ha en lite större tröja på mig utanpå. Dock så är det ganska skönt, jag har på mig den när jag går och sitter lite längre stunder (längre stunder för mig, då det blir mer än 5 minuter typ) så jag behåller den nog ett tag.



Sen vill jag bara tacka er för att ni är så himla underbara!! Ni kikar in här och skriver kommentarer än om jag bloggar dåligt och ganska tråkigt just nu. Sen så var det flera veckor sedan jag svarade på kommentarer men jag har helt enkelt ingen ork så när jag känner mig lite bättre ska jag i alla fall försöka svara till er som ställt frågor och så under de senaste veckorna.
KRAM!



Kommentarer

That would look awesome on a 50's dress. xD

Is it comfortable? I had one but mine was plastic, so I am wondering...

» Layla

Hoppas du mår bättre snart <3 Och att korsetten hjälper något!

» Aaron

The corset might help with back pain, it substitutes well just like a kind of elastic brace for support and minimizes the kind of sudden twisting or jerking motions that might aggravate pain, then maybe it's a matter of getting the right level of tightness and balance for good breathing and better range of motion. You definitely have a good, healthy-looking shape and lovely curves.


Kom ihåg






Trackback