Rix fm festival i Malmö

Hejsan! Idag tog jag och Sara tåget in till Malmö där vi sedan strosade omkring i några timmar och kikade i butiker, jag köpte en tröja som jag visar sen någon dag. Mot eftermiddagen mötte Kevin (min lillebror) upp oss och vi käkade mat innan vi gick till scenen där festivalen var.

Sara och Kevin.När festivalen startade kom även Andreas och Liam (styvpappa och andra lillebrorsan).
Vi fick se våran älskade Jay Smith!!!! Han har ju blivit riktigt vältränad och dundersnygg!Tove Styrke uppträdde och var riktigt snyggt klädd!Sedan var det Mohombi's tur och han var den som bjöd på bästa showen.
Och sist men absolut inte minst, Chis Medina! Han var duktig och rörande.Liam var festivalsnygg :)Det där var de uppträdanden som jag uppskattade mest, har inte lagt upp alla som var med. Jag måste dock säga det att jag blir så förbannad på en del tjejer (de jag syftar på var väl omkring 15 år) som bara står och skriker! Det är ju inge kul då man åker dit för att HÖRA människor sjunga och så är det mest bara skrik man hör. Jag tycker det är okej att de skriker när artisten kommer upp på scen, före och efter låtar och när artisten stiger av scenen igen och kanske något enstaka jubel under låten, men bara enstaka. Och hur tänker "skrikarna" egentligen?! Om dom nu är där för att HÖRA deras "idol" SJUNGA varför skriker dem då bara så dem inte hör någonting, eller är dem bara där för att få se dem men inte höra? Och när folk säger till dem skrattar de bara och skriker ännu högre (inte alla men dem bakom mig var så)? Kan det bli mer omoget? Men tyvärr är det ju sådant man nästan får förvänta sig men det blir inte roligare bara för det. Men förutom det var det en riktigt lyckad dag och kväll med bra uppträdanden och härligt sällskap.

Nu ska vi nog krypa till sängs så vi hörs imorgon igen, Kram!Kommentarer

Ah Mohombi :)

Jag älskar också Jay Smith! Men helvete vad smal och vältränad han blivit. Först såg det lite konstigt ut, men jag var väl bara ovan ;)Jag vill också se Chris, hans låt What are words? måste ju vara en av de vackraste som finns. :)

sv: ja hattlamporna var riktigt fräna! :D

Jag såg också Chris Medina, dock på The Voice Festivalen i Stockholm förra lördagen :) Han var otroligt bra och jag sa hej till honom efteråt backstage :)

Visst är det irriterande? Man vill bara be dom hålla k*ften... ;) Älskar din blogg! Du har så otroligt fina kläder! :D


Kom ihåg


Trackback