Läsarstilen #47

Nu är det 23-åriga Jennie Åberg's tur att dela med sig utav en snygg outfit här på bloggen! Spanna in hennes blogg här; http://jennieaberg.blogspot.com


Gammal t-shirt som jag gjort om
Jeans//H&M
Skor//Moheda
Solglasögon//Tradera
Väska//Second Hand

Jennie säger; "Jag hittar inspiration från en hel massa olika människor och saker. Jag får ofta som en våg av kreativa känslor som sköljer över mig och det är då jag hittar min sanna inspiration. Det kan vara från en film på tv, en bok som beskriver något tjusigt, en solnedgång, en vacker människa som går förbi mig på gatan, eller bara ett foto. Jag gillar att leka med stilar och finner inspiration till mina kläder i det mesta om jag bara kollar på det med rätt inställning. Men främst av allt är det nog naturen som inspirerar mig mest, den har ju trots allt alla färger och former"

Wow så snyggt! Jag som inspireras väldigt mycket av indian- och hippiemode just nu tycker såklart att det här var skitläckert! Om någon hade frågat mig för ett år sedan vad jag tyckte om utsvängda brallor hade jag sagt att det är bland det fulaste jag vet men modet ändras och även mina åsikter, hon passade jätte bra i sina utsvängda jeans!! En väldigt inspirerande outfit om du frågar mig.



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Kommentarer

underbart!

» Elin

Snyggt!

Verkligen snyggt! Det passade hon klockrent i. Och hennes fina hår skulle man ju inte tacka nej till...



HÖSTENS SNYGGASTE HEELS från Scorett har jag lagt upp på blocket! Skynda in och fynda!! Mycket populär bloggsko till salu.



http://www.blocket.se/jonkoping/Heels_fran_Tiamo__Scorett_ORIGINAL_35464540.htm?ca=17&w=1

» Elin

Gud så snyggt!


Kom ihåg






Trackback