Creative charity by Cherie



Jag tycker att ni alla ska ta er en titt in hos Cherie, hon säljer nämligen smycken där 20% av det hon tjänar går till att köpa skolmaterial till behövande barn i Thailand. Om ni vill läsa mer om hennes projekt eller se på smyckena så klickar ni HÄR.



Kommentarer

Hejsan! :)

Följa varandra via bloglovin? :)

puss

Sv; Okej, jag fattar! Du vill inte göra bloglovin byten. Varför inte radera min kommentar då istället för att skriva sådana kommentarer på min blogg? Och nu är det så att desto fler som följer via bloglovin, desto fler läsare får man ju. Är inte det en bra sak eller? Sen får såklart all tycka som man vill, alla kanske inte vill ha så många läsare? Men förlåt om jag störde dig, det ska verkligen inte göras om.

Sv; jatg förstår om du inte vill följa fler bloggar. Men jag tycker att det är kul att följa olika bloggar och samtidigt få fler besökare! Nu vet du varför man vill göra bloglovin byten!

åh vad jag gillar din blogg :)

Vilken bra grej, ska kolla in!

» Bunny

Svar: Fast jag tycker liksom, lyssna på musiken kan man göra hemma. Jag går på konsert för att delta i musiken, att kunna dansa och sjunga högt och liksom känna den :D

Så därför har jag jättesvårt att stå och trängas (det var verkligen trångt, kunde inte röra mig) med folk som bara står och stirrar, och suckar och väntar på att det ska ta slut. Då menar jag, gå någon annan stans :P

tycker det är bra att du sysselsätter dig med dom sakerna som inte är så ansträngnande :D

Svar: Hihi, tack för alla kommentarer :)

Yes, jag gillar din blogg som den är nu, det kanske märks eftersom jag kommenterar en del ;-) hehe



Ha en fin söndag!

» Bunny

Svar: Jag kan tänka mig att det är "fjortisskrik" eller vad man ska säga du syftar på? För då håller jag ju med dig, jag är ju också där för att höra musiken. Skriker så det "stör" gör man ju bara då artisten uppmanar en till det, typ "skrik så taket lyfter för vår trummis" osv :)

Kika in på min blogg som handlar om allt möjligt! Lämna gärna en kommentar :) Kram!

» Ebba

gymt fin blogg! älskar din stil!

har du haft en bra helg?:D


Kom ihåg






Trackback