Cooling!

Som ni vet är jag ganska ofta på loppisar men inte ensam, nej nej utan mamma är ju med mig. Jag är inte ensam över att fynda heller utan vi brukar komma hem med ganska lika mycket grejer varje gång. Jag ville visa er vad vi hittade till brorsan på den senaste loppisen vi var på, nämligen shortsen, koftan och sjalen han har på sig. 10 kr stycker gick dem på och shortsen var dessutom helt oanvända! Åh vad jag älskar att shoppa och fynda billigt <3


Allt är Second hand förutom hatten som kommer från Lindex.



Kommentarer

haha jasså :) ja men den kameran e superbra, var inte därför jag sålde den, du vet ju vart jag ska i höst och jag kan inte släpa runt på en så stor kamera där, vill ha något mindre, så siktar in mig på en canon g12 :)



Har du sett dagens oth avsnitt, vad tyckte du?(=

» jr

svar; de är fan as balla också :D

ellerhur (: den tar superfina bilder men är lite för stor ibland!



Haha ännu en gång tycker jag precis som du :p det hände inte så speciellt mycket och det där med professorn har jag också alltid trott, att det var hans son alltså. Ja, det blir ju konstigt om dom flyttar, hm. Brooke kändes ju inte helt övertygad om ideén så vi får väl se vad som händer i nästa avsnitt.



Skådespelarna har inget kontrakt på en nionde säsong men det är ingen som sagt att det inte blir någon heller. Och inte nog med det, för några dagar sedan twittrade Chad Murray såhär: "Return to oth? I don't know. Maybe next season for u guys. I Love that Lucas is missed."



Om Lucas återvände skulle det verkligen finnas mer story för att bygga en säsong nio :) hoppas hoppas :D

men hallå, vilken underbar blogg :)


Kom ihåg






Trackback