En outfit

Hej, idag var jag tvungen att hoppa ur pyjamasen för jag skulle på ett bankärende så idag bjuder jag på en outfit. Jag mår snäppet bättre idag men fortfarande sämre än vanligt så jag tar det lungt vilket ni nog har märkt. Tack och lov att många av de serier jag följer har börjat med en ny säsong nu, bl.a The Vampire Diaries, One Tree Hill, 90210 och Gossip Girl.



Skor - Second hand
Shorts - Avklippta second hand jeans
Skjorta (NY) - Second hand
Väska - Second hand
Halsband - Gjort själv
Hatt - H&M
Jacka - H&M



Kommentarer
» elin

riktigt snyggt!

är inte snäll utan det är ju bara true facts :) du har ju en riktigt snygg stil, lika snygg som du! kanske låter som en raggningsreplik men det är det inte haha

så vampire diaries har börjat men en ny säsong?? på vilken sajt kollar du det?

Sv: Hon var en av de procenten som lyckas bäst:) Hon har ju fortfarande lite ont i ryggen,men hon säger att "lite ont i ryggen gör inget,så länge jag slipper nervsmärtor",vilket jag håller med henne om! Dock ska man ju alltid ha i åtanke,att alla lyckas ju inte,men så är det ju med allt,allt man gör och alla operationer medför ju risker och aldrig garanti att man kan bli 100% bra. Jag har nog insett att ont kommer jag alltid ha,men jag vill verkligen ha bort nervsmärtorna då det är dom som är jobbigast! Jag har ju fått känna på hur det är att vara "stelopererad",eller ja inte testa på,eller jag var helgipsad från alldeles under brösten ner till höftbenen,hade gipset i 5 veckor,och jag ville INTE ta bort gipset när det var dags! Smärtorna försvann helt efter lite mer än 1 vecka med gipset,jag tog inte ens alvedon!:D Därför är jag ganska inställd på att en steloperation kommer vara lyckad för mig,eftersom det hjälpte att vara "stel" i ryggen. Sen är det ju ändå ingen garanti,men jag tror att både du och jag ska vara positiva och se det som att det KOMMER att lyckas. Tankekraften är stark:)

Sen blir man ju mer peppad då man ser hur bra det kan bli,som med min syster:)

sv: jackan var verkligen sjukt snygg på dej!

» Karin

Nya headern var fin! :)

Det måste jag se! Älskar vampire diaries, en vampyrserie utan en massa slisk (läs true blood)

Tack :) det är inte många veckor kvar nu, 1:a november ska den dimpa ned!

ha en fortsatt trevlig kväll:)

Så läcker outfit :D

Ha en toppen start på fredagen & härliga helgen!

fy på dig att du fick tag på den där jackan asså! helt jävla slutsåld i stockholm på några timmar, hade STOOORA cravings på den alltså!

Gud vilken snygg outfit!!! :D

» s

snyggt!


Kom ihåg






Trackback