Vem är Sveriges bäst klädda modebloggerska?

Jag har plockat fram de 13 störsa svenska modebloggerskorna om du frågar mig, de faller mig inte alla i smaken men tänkte att vissa av er troligen tycker annars än vad jag gör. De har alla olika stilar och tolkar mode och trender på sitt egna sätt. Men vem/vilka tycker du klär sig bäst av dessa modebloggare? Skriv gärna varför du tycker som du tycker.1. http://stylebykling.tv4.se/ 2. http://dollyblond.se/3. http://blogg.veckorevyn.com/fyndigt/ 4. http://emsedge.freshnet.se/5. http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots 6. http://carolinesmode.com/caroline/7. http://www.saniaclaus.se/ 8. http://lisaplace.devote.se/9. http://columbine.freshnet.se/ 10. http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/11. http://nyheter24.se/modette/angelicablick 12. http://nyheter24.se/modette/angelicablick13. http://www.fashionsquad.com/


Så här tycker jag om alla här ovan och de som är markerade med fet text är mina favoriter:

1. Eling Kling/ Style by Kling. Hon är en modeikon, så är det bara! Jag tycker många gånger att det är hon som inför nya trender här i Sverige och det brukar inte ta så lång tid innan många hakar efter, ett exempel är polotröjan. Hon klär sig nästan alltid snyggt.

2. Elin Östman/ Dollyblond. Jag tycker hon vågar ta allt ett eller till och med några steg längre och det blir ju inte annat är asballt!! Hon har blivit min största modeinspiration sen jag upptäckte hennes blogg ett par månader sen. Hon har sån jäkla snygg och ball stil!

3. Frida Johnson/ Fyndigt. Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om hennes klädstil, men jag tycker den har förbättrats på senaste tiden då den blivit lite mer cool som jag personligen gillar mer. Men hon klär sig oftast väldigt olika från dag till dag, ibland blir det skinnbrallor snyggt matchat med andra mörka plagg och accessoarer, sen nästa dag kan hon bära en ljus blommig kjol, knästrumor och mer romantiskt. Rätt underhållande.

4. Emma Elwin/ Emsedge. Oftast faller hennes klädstil och matchningar inte mig i smaken men jag kan ändå inte låta bli att klicka mig in på hennes blogg så fort hon uppdaterat så jag måste ju inspireras på ett eller annat sätt. Sen så klär hon sig ju snyggt ibland och då blir det verkligen snyggt.

5. Sofi Fahrman/ Sofis snapshots. Jag följer nog mest hennes blogg för att hon befinner sig i New York, inte för hennes klädstil som jag tycker är rätt.. Tråkig, inte alltid men ibland. Hon sticker liksom inte ut än om hon är snygg i jeans och tröja men ingen riktig stilinspiration för mig.

6. Caroline B/ Carolines mode. Hon har ju alltid så snygga bilder att bjuda på, själva kvalitén! Sen brukar hennes outfits vara rätt snygga också.

7. Sania Claus. Här har vi en brud man inspireras av, hon ligger i klass med Dollyblond, vågar sticka ut och ta ut i svängarna. Hon imponerar alltid.

8. Lisa Ohlsson/ Lisaplace. Förstår inte hur hon lyckas att klä sig så i så ung ålder, det imponerar mig! Tycker alltid det är kul att se de outfits hon publicerar på bloggen, en ung inspirationskälla.

9. Columbine Smille. Om jag ska vara helt ärlig kunde jag relatera mer till hur hon klädde sig mer förr, nu tar hon ut i svängarna mer. Tycker dock det är kul att se när folk vågar vara annorlunda och klär sig som de vill.

10. Victoria Törnegren. Det är kul att se att hennes blogg vuxit så mycket. Jag vet ärligt talat inte varför jag kikar in på hennes blogg men det blir bara så. Hon klär sig snyggt men håller det väldigt enkelt och då menar jag väldigt enkelt, men fortfarande på ett snyggt sätt.

11. Angelica blick. Där har vi också en tjej som kan inspirera. Hon har verkligen hittat sin stil och vågar stå för den. Go girl!

12. My Blomquist. Ibland klär hon sig väldigt snyggt och ibland blir det lite mer alldagligt, men så är det för de flesta. Tycker fortfarande att hon kan konsten med att inspirera.

13. Carolina Engman/ Fashionsquad. Hon har alltid så fina bilder att bjuda på, för att inte tala om hennes outfits som också brukar vara väldigt fina, snygga och inspirerande. Väldigt bra blogg än om hon inte uppdaterar så där överdrivet ofta.


Nu är det er tur.Kommentarer

nää, kan inte hitta de heller, frustrerande!!! vill se nununu!

Jag är ALDRIG inne på modebloggar och kikar men jag tycker att den sista tjejn var riktigt snyggt klädd!

angelica blick och Lisa! :)


Kom ihåg


Trackback