Where are you?

Sprang just på den här bilden som är tagen för snart 2 år sen tror jag, om jag inte minns helt galet. Bilden får mig att undra var dessa rosa örhängen är? Jag tyckte verkligen om dem för de var som klädda i rosa ormskinntryck eller hur jag ska förklara det och färgen var skitsnygg.. Nu är dom i alla fall borta och jag har inte sett dem på över ett år. Typiskt också!


Hej krulltott.

Nu ska jag krypa till sängs, eller snart när Hell's kitchen slutar. Något ni troligen inte visste om mig är att jag ääälskar att se på matlagningsprogram och ser minst ett om dagen, idag har jag sett tre. Min absoluta favoritserie då det gäller mat är Masterchef Australia, det är hur bra som helst!!!! Det visas varje vardag kl 18.00 på tv8 och jag (+ mamma och styvpappa) sitter som fastklistrade framför tv'n då, haha. Efter det brukar Rachel Allen bake visas som jag också gillar. Leila bjuder ju också på mysiga mat och bakprogram :) Så, nu vet ni det om mig. Sov sött.



Kommentarer

jag älskar också matlagningsprogram, främst med Gordon Ramsay - tycker han är så klockren! men jag kan sitta och titta på alla olika matlagningsprogram jag kan tänkas hitta i flera timmar om det skulle vara så! :D


Kom ihåg






Trackback