Mörka färger

Satan i gatan vilket väder det är utomhus, det snöar och stormar, nästan så att man blåser bort! Men vi hann ta några outfitbilder de 30 sekunderna vi pallade att stå stilla, haha.


Skor - Bo Ohlsson
Jeans - Second hand
Tröja - Second hand
Jacka - Köpt i London
Skinnvantar - Second hand
Halsduk - Lindex
Hatt - H&MKommentarer

Sv: Ja, den är jäkligt snygg. Funderar på att göra en liknande om några månader!

Brrrrrr, vad kallt det ser ut!

Var nere i Hbg förra helgen och blåsten.. den blåsten, gör ju att det känns ännu kallare än norröver faktiskt!

/Kram

» Linda

Men jag vet! Asfult ju. Tidningarna skriver ju inte om det alls. Kanske för att de förlorar pengar på att uppmuntra till en köpfri dag.. då skulle ju inga tidningar säljas.I VK stod det en artikel om det, men det stod inte klart och tydligt "KÖPFRI DAG IDAG", utan "Bommade igen för miljön" som rubrik. Det stod inte ens fakta. Det stod bara "världen över uppmärksammas den köpfria dagen", i bestämd form alltså, "den köpfria dagen". Som att aaaaalllaaaaa ju vet att det är det idag.Det är ju inte konstigt om folk inte vet om det! Men på VKs artikel där de antydde det så skrev alla vuxna massa idiotiska kommentarer. Typ "varför ska vi lyssna på det?" "vilket fjanteri" etc. Lite omoget tycker jag..

tack du (= ja som tycker tvärt om, att verserna e bättre hahah :Ddet går inte :( för vill ha med mitt arkiv och dom gör inte sånt tyvärr!


Kom ihåg


Trackback