Nya Eclipse stills!

Just de, har ju glömt att posta de tre nya Eclipsebilderna, här har ni dom iaf! Källa; eclipsemovie.org. Klicka på bilderna för att se dem i större storlek!

Alltså är det bara jag som har hemska åsikter om Kristens peruk..?!! Usch jag gillar den inte! Jag menar dom har ju säkert ganska stor budget, dom kunde väl i alla fall skaffat henne en snygg peruk?! En som ser mer äkta ut..

Om jag bortser från Bellas hår så ääälskar jag bilderna, längtar!! :DKommentarer

Du är INTE ensam! Förstår inte vad de sysslar med, bellas hår ser ju helt platt o livlöst ut. Dött!

» BabyH

Love you BabyJ men måste säga att allt twilightande här i bloggen blir tröttsamt! :P vill läsa om annat ju!

» Molly

Håller med, gillar den inte. Man ser verkligen att det är en peruk.. Usch. Men jag hoppas att det blir bättre när det är film.. I really hope so..

» Molly

Svar: haha, ja, gillar det däremot inte, men men. Ska lägga ner lite tid på det snart igen, haha.det ska bli otroligt underbart. ah, vad trevligt ändå :) Hoppas det blir en bra svensk sommar för en gångs skull! we deserve it!

» Diana

Jag stör mig faktiskt inte såå mycket på bellas peruk, mer än på vissa bilder, men jag tror de blir bättre på film sen :D Men en sak jag kom på att hon (Kristen/Bella) har väldigt rent och fräsht ansikte, liksom inte några porer som syns eller nåt, haha fattar att de har sminkat henne såklart, men ändå :)

BabyH- Haha men du sååå mycket Twilight är det ju ändå inte, idag har det blivit mycket kanske men ibland går det ju dagar mellan gångerna jag ens nämner Twilight ;) Har dock tagit upp frågan så om fler tycker som du kanske jag drar ner på det lite... Kaaaanske, haha ;)Puss på dej!!

Bellas hår är hemskt på den tredje bilden :P Hoppas INTE att de syns så tydligt i filmen. :p


Kom ihåg


Trackback