Inte mycket kvar..Nä nu har vi banne mig inte mycket snö kvar vilket jag är överlycklig för! Allt är i princip borta förutom där det vart stora snöhögar/plogkanter.

Är det mycket snö kvar där ni bor?Kommentarer

så ser det ungefär ut hos mig med, lovely! :D

svar: ja verkligen mmsigt :)

ser ut ungefär likadant här i Linköping :D

» Emma

Här i göteborg är det inte så mycket kvar, bara på vissa ställen som på bilderna ovan, fast vi kanske har lite mer än de haha. Fast de är påväg bort nu iaf :D

» BabyH

åååh, bajsungeeeeee, vi får mer lite då och då, snöade i förrgår ännu mer och flera decimeter snö hemma i bushen! :/ men i stan funkar det faktiskt, vägarna och torget och så är nästan helt snöfria så nu får man snart ta fram finfina vårskorna när man spatserar på stan :)

Emma: Ja okej men det låter ju som det är på god väg att smälta bort då! :D Jag älskar att den är borta nu, är inget stort fan av vintern, hehe.

BabyH: Jo jag såg en bild från Flurkis för nån dag sen å höll nästan på svimma, hur mycket snö som helst ju! Man hinner som glömma då man är här nere hur mycket snö man egentligen är van vid den här årstiden..Vårskorna är ju vårkänsla! :)

vi hade typ snö i en timme under hela vintern, och det var första snön på 25 år!! haha dock var jag hemma i sverige över jul och nyår och då snöade en jävla massa på mig ;)


Kom ihåg


Trackback