Ett Twilight inspirerat födelsedagskort

I onsdags var det ingen vanlig dag för det var Therese's födelsedag. Eftersom jag inte kunde vara i Göteborg och fira henne så pysslade jag ihop enligt mig det snyggaste kortet jag gjort hittills som jag skickade till henne. Hon är ju precis som jag väldigt inne i Twilightvärlden så jag gjorde helt enkelt ett Twilight inspirerat kort. Ni får ursäkta att bilderna är rätt dåliga, det var snyggare i verkligheten.

Eftersom kortet skulle bli fyra sidor och Twilightsagan är i just fyra delar valde jag att ha varje sida inriktad på en av böckerna, citatet som finns på varje sida kommer då från den boken. Framsidan- Twilight. "And how long have you been seventeen?"

Sida två- New moon. "Your wish, my command".

Sida tre- Eclipse. "If there were any way for me to become human for you- no matter what the price was, I would pay it".

Sida 4- Breaking Dawn. "Why am I covered in feathers?"

Det han har i ansiktet är alltså glitter, ja eftersom han glittrar i solen, ser kanske lite miffo ut på bilden men det såg bättre ut i verkligheten.


Här kommer bilderna i lite bättre kvalité, de jag gjorde i paint på datorn, dock är ju inget glitter eller så på dem eftersom jag gjorde det för hand efter att jag skrivit ut dem + att man ser färgen bättre på dessa bilder.


Vad tycker ni om kortet? :) Själv älskar jag sista sidan, haha.Kommentarer
» Emhi

sv; tack! :)

Hade jag varit din vän hade jag ju blivit helt knasigt glad över ett sånt kort! Du har ju verkligen haft en tanke bakom kortet; det räcker ju nästan som en present ^^Fint gjort och det var ganska kul med glittret i hans ansikte! :)

ja men visst, väldigt ekonomiskt, ha en bra helg :)

Neej, vad duktig du är =D

Sött kort ju!

TACK TACK TACK. Jag ÄLSKADE DET =D<333gick inte att kommentera på inlägget under.

men skulle vara kul med:

-Mer vardag, bilder på din frukost osv.

-Bilder på hur du sminkar dig m.m

-Det kan ju vara att du varje dag fotar ett plagg under rubriken "I min garderob" och skriver något om det eller typ....."detta skulle passa bra till blablabla" och då blir det som inspiration och mode tips plus din stil i ett.KRAMIS =)<3

» Linn

sv: så det kan gå:P vi lär ju få rätt mycket problem med översvämmningar tror jag:P

men shiiit vad kul :D:D förstår att hon älskar det !! :D vem skulle inte gjort det? ;)

Riktigt snygga! Du får bli min kortgörare, när jag fyller åt alltså haha

» ANGIE

Verkligen supersnyggt gjort! Slår vad om att hon blev superglad när hon fick det!? ;)


Kom ihåg


Trackback