Gårdagen/kvällen/natten

Hej hopp! Tänkte visa lite bilder och skriva lite om gårdagen!
Först var vi som sagt och promenixade omkring lite i Simrishamn!
Hanna.

Vi spanade in stranpaviljongen dit vi hade tänkt oss till kvällen.

Efter middagen och så började vi fixa oss i ordning.

Bilder på oss, som vanligt ;D

När klockan närmade sig 22 tog vi cyklarna och drog mot "centrum".

Jag lånade världens finaste klänning av Hanna! Fick tyvärr skippa klackarna pga ryggen som bara ville jävlas med mig igår men jag försökte hålla uppe humöret ändå! =)

Sedan satte vi oss på Måns Byckare en sväng då vi hört att det är där man brukar vara innan stranpaviljongen, vi tyckte dock att det var jäkligt dött där..

Sedan drog vi till slutstationen.. Haha och där var det om möjligt ännu dödare och typ bara.. äldre :P

I början var det verkligen hur dåligt som helst, det var faktiskt rätt trist och inge folk.. Fast sen mot 24/01 började det rulla in mer och mer folk och mer ungdomar, som tur var!! Vi dansade på så gott vi kunde och hade ändå riktigt trevligt.

Måste barea säga det också att jäklarns vilken dålig musik dom spelade där, haha vi skratta bara åt den typ! Radiomusik, seriöst.. Men vi tog saken i våra egna händer och skrev listor med partymusik till dj'n, det roliga var att han spelade alla våra låtar och typ rakt av från listorna och när våran musik började spela kom fler och fler människor upp på dansgolvet och gick igång :D

När dom stänge drog vi ner till havet ett sväng (som ligger precis vi strandpaviljongen) där vi tog oss ett dopp!! :)

Och tro't eller ej men havet var rätt varmt där (brukar alltid vara svinkallt där), eller så var det för att man hade alkohol i kroppen.. :P

Mja, efter det hände inte så mycket, vi snackade med nån och sedan cyklade vi hemmåt igen för att sooooova!
Trevligt var det i alla fall, än om det var rätt olikt från vad man var van.. Jag menar i umeå när man gick ut var det alltid proppat med folk, det var det inte här, i Ume spela dem bättre musik, här fick vi som sagt styra upp musiken.. Sen något annat, det var asmånga som kom dit igår med typ jeans och en munkjacka???? Sånt händer inte i Ume, ska man ut så klär man upp sig, lite i alla fall. Haha nu låter det som om jag bara klagar och tycker det var sämst där igår men det var det inte.. bara annorlunda =) Jaja.

Nä nu ska vi göra någe annat.
Hare fint.
kram!Kommentarer
» tessi

det är vad man gör det till ?

Tessi- Absolut =)


Kom ihåg


Trackback