Uppe med tuppen (dagens fråga).


Gammal bild.

Yes det var ett tag sen jag klev upp 07.30 kan jag ju säga er, skäms ju bort med sovmorgon dagligen. I alla fall, min fråga till er; Hur mycket sitter ni vid datorn? Hur ofta och hur länge (ungefär)?

Jag kan direkt slänga ur mig att jag sitter här dagligen och alldeles för länge...

Update 08.57: Fick frågan tillbaka hur länge jag sitter per dag ungefär och ärligt talat vill jag inte ens tänka på hur många timmar det blir men kanske.. 5 timmar i genomsnitt. Dock är det väääldigt olika från dag till dag, jag menar då jag t.ex såg på the oc på datorn blev det betydligt mer. Frågan är ju bara vad man gör vid datorn.. Bloggar, redigerar bilder, kollar mejl, läser massor av bloggar, svarar på kommentarer, inne på fejjan, msn, lyssnar på musik, ser serier.. Tiden rinner i alla fall iväg då man sitter vid datorn.



Kommentarer

5 timmar om dagen kanske, men inte bara för bloggande, annars hade det varit lite crazy.. Hur mycket tid spenderar du vid datorn?

haha jag sitter halva dagarna och hela nätterna vid datorn känns det som xD är väl olika, för ibland sover jag ju bara flera dygn i sträck och då sitter jag nästan ingenting vid datorn :P

jag sitter också FÖR MYCKET. fast bara under dagarna då jag inte har föreläsningar (vilket bara är två gånger i veckan). så jag försöker intala mig att det inte är så mycket. men jag vågar inte ens räkna på hur mycket det blir. :P

» a

haha, jag sitter typ hela dagen, pga att jag pluggar gymnasiumet via datorn.. haha! så det blir måååånga timmar, orkar inte räkna ;<

sitter också vid datorn alldeles för mycket.. varje dag utan tvekan.. ligger nog också på 5 timmar i snitt.. vissa dagar är det ju så klart mindre och andra dagar mer.. men nog sitter man där alltid..

vad säger din rygg om all tid vid datorn? min nacke brukar skälla på mig mellan varven...

Samma här sitter vid datorn alldeles för mycket, kan sitta här allt från 1 timme till en hel dag beroende på om man har annat att göra eller inte. Eller så sitter jag vid datorn samtidigt som jag ser på tv eller gör något annat, man vill ju känna sig effektiv ;)


Kom ihåg






Trackback