Dagens fråga.

Idag är dagens fråga tillägnad er som går gymnasiet eller gått ut. Vilken sorts linje går du (och snälla förkorta inte som t.ex DP för jag suger på förkortningar) och vad tycker/tyckte du är bäst med linjen du går?

Själv gick jag Designlinjen med textil inriktning och det jag tyckte var allra bäst var att vi inte hade så överdrivet mycket plugg och att så många kurser var kreativa och man fick jobba med händerna istället för med hjärnan :PKommentarer
» Sofia

Min underbara gymnasieklass heter ÖP09A - Öppna Programmet i 1:an. Min linje är densamma som NV/Naturvetenskapliga linjen så det är mycket kemi, fysik och matte.Ämnena är ju ingen höjdare kanske men vi har jättebra lärare och en helt underbar klass! Man vill gå till skolan och man vill inte gå hem, helt underbar känsla!

Jag går 1:a året på OP - omvårdnadsprogrammet. Karaktärsämnena är bra, ibland. Det beror ju helt på vilken del man är intresserad av.

De andra ämnena som man läser, svenska, naturkunskap, engelska o.d. är roligt när man kan koppla ihop det med omvårdnadsämnena. Annars så skulle jag gärna vilja slippa dem, allt sådant är nästan bara repetition från högstadiet!

Klassen som jag går i är underbar - vi är som en familj. Lärarna är OK men det finns ju alltid dem man skulle vilja byta ut.Sådär :) Hoppas du får en bra dag!

Jag går Samhällslinjen med inriktning Räddningstjänst :) Det som är bra är väl att det är en annorlunda utbildning, ganska mycket plugg två första åren nu är det lugnt. Man lär sig saker man kan ha nytta av för resten av livet :)

Nu har jag åter igen en ny tävling på bloggen som kommer innom kort idag/ikväll! Missa inte mina fantastiska priser som ingen annan blogg har! (Alltid av ett värde av minst 1000:-) Det är helt upp till dig om du ska bli den lyckliga vinnaren! För att inte missa fler av mina härliga tävlingar så följ mig via bloglovin!Lycka till så ses vi ikväll!

» Agnes

Jag går ju som sagt Natur- och samhällsvetenskapliga programet på Dragonskolan :) Visst är det en plugglinje men helt okej då vi får fara till både Polen och Tanzania.

» tessi

jag går på omvårdnads programmet på öp här i ystad :)

jag går estet teater :) det är kul att inte bara plugga som man gjorde på högstadiet utan får ha mer kul och lära sig nått man är intresserad av :)

» JULIA

Jag läser på Naturvetenskapligalinjen men inriktning Beteende vilket ör spännande då psykologin är intressant. Jag trivs jättebra i klassen! :D

» Diana

Jag går på samhällsprogrammet i tvåan(08SPB)med inriktning språk.Det är väl helt okej, är dock ganska skoltrött nu för vi har ganska mkt att göra hela tiden..Men språken är ju roligast dårå, läser spanska, franska, engelska, latin,(svenska).

» s

Jag går HVFOTO! Hantverksprogrammet foto med andra ord :D Helkul! Det bästa är väl självklart att få utbildning inom ett område jag verkligen gillar att utöva och att det är en praktiskt utbildning, jag skulle nog inte klarat eller pallat tre teoretiska år till. Har haft tre underbara år på gymnasiet och vill faktiskt inte alls sluta i juni.


Kom ihåg


Trackback