Dagens fråga till er.

Följer du någon tv-serie och i sånna fall vilken/vilka? :)

Själv förljer jag One tree hill, Desperate housewives och Gossip girl via ch131 (där finns filmer och serier att se gratis).

Annars ser jag väldigt gärna på The OC, Idol, Let's dance, Prison break, Buffy the vampire slayer och Andra Avenyn.Kommentarer
» Alina

one tree hill:DNu finns en ny sångvideo uppe på bloggen om du vill kika:) kramar

» abber

Big bang theory är bäst om man vill skratta hahah :$ Fin blogg förresten!

» Agnes

Absolut=) Jaa okej läser man det under så förstår man kanske lite lättare haha!Härligt=) Någon serie du absolut måste börja följa är The vampire diaries. Huuuuuuuur bra som helst!! Sen var ju inte Paradise Hotel tråkigt att se heller haha! Puss!

tycker verkligen ni ska starta det :)

sv: ja visst var den!bra! vill verkligen veta när ni öppnar den, helt otroligt fina kläder!

» ANGIE

Härligt! ser jag fram emot! ^^ja visst är dem, önskar jag hade ett själv! får se om det kommer pengar till det som sagt ;)

oj... one tree hill, gossip girl, 24, true blood, glee.... haha jag har gått och blivit serienarkoman x) .. tänkte börja kolla på Lost också, aldrig sett ett enda avsnitt...

One Tree Hill, Prison Break, Gossip Girl, 90210 (den nya) och The Vampire Diaries i mitt hjärta för alltid <3 Och jag tittar gärna på Desperate Housewives, The Secret Life of American Teenage, Kyle XY, OC och gamla Beverly Hills 90210 ;P Glee ska jag strax börja kolla på.

Mitt absoluta favorit program är Grey´s Anatomy det är bara så bäst! :D haha blir typ glad av att skriva om det x) Sen tycker jag om how i met you mother med :)

sv; det är du verkligen inte den första som säger om lost.. brukar vara så med serier när dom envisas att fortsätta säsong efter säsong... dom måste lära sig att sluta i tid :D men jag ska allt ge det en chans ;)

» Molly

Jag har följt fler serier men kommit av mig lite, eller så har serierna slutat (så som prison break, oc, friends, gossip girl, förhäxad). Men just nu följer jag greys anatomy och desperate housewives via tvn, och true blood och glee via ch131. Fast dom två senaste är det säsongsuppehåll i. Som sagt, jag <3 serier. haha.

One tree hill, Desperate housewives och Andra avenyn följer jag! =)

Louise: Har faktiskt inte sett något avsnitt av Grey's tror jag, men alla säger att det är super bra ;P

Nej jag hinner nästan aldrig titta på tv, men jag brukar ta mig tid att se på Let's Dance och ikväll börjar Melodifestivalen och det följer jag varje år :D Riktig liten schlager nörd ;)


Kom ihåg


Trackback