Wouldn't mind

Dessa bilder hittade jag på lookbook (den perfekta sidan om man söker inspiration!) och alla dessa tjejer har något jag skulle vilja ha..

1. Hur fina är inte hennes söta spetsshorts?! Dom skulle jag mer än gärna ha i min garderob. Hon har matchat dem väldigt fint men för min del är det för romantiskt/fint, jag skulle satsat på hårdare kontraster.

2. Hennes grå långkjol är ju uuunderbar! Åh så fin. jag har endast svarta långkjolar så det skulle inte sitta helt fel med den ovan, speciellt inte eftersom färgen och formen är perfekt.

3. Hennes skinnjacka är perfekt! Jag vill ha en ny en och hennes bara skriker perfektion. Tror den kommer från glitzy.se om jag inte har helt fel.

4. Hela hennes look är ju skitsnygg men det är mest klänningen jag suktar efter.

5. Ebba, Ebba, Ebba.. Hennes blogg läser jag och hon bor i mina gamla hemtrakter Umeå. Ser ni hennes hår?!! Hur snyggt?! Jag fullkomligt älskar det!Kommentarer

Hon har väldigt fint hår.

Underbart. MÅste kolla in den sidan!Kommer upp bilder från en barnfotografering senare. Kommentera gärna ♥

Älskar alla de outfitsen!

Har du ebbas blogg ? Länka mig den gärna :)sv: Du ändrar där det står link colors. Längst upp i stilmallen. Den första färgmallen är den som används när man ser länken som den är. Den andra färgmallen är den som ändrar färgen på länken när man sätter pilen där :)

såhär ser det ut för mig./ link colors /

a {

color: #C6C1B2;

}

a:hover {

color: #60605B;

}


Kom ihåg


Trackback