Upprepning och... God morgon!

God morgon söta ni!
Hoppas ni har sovit gött?! Det har i alla fulla fall jag gjort, har sovit som en stock!
Nu ska jag snart gå ner och käka lite frukost sen hade jag tänkt ta och städa mitt rum. Och det här är egentligen helt otroligt, ja på två olika vis faktiskt.. Jag är nog rätt känd inom familjen att ha riktigt stökigt rum,, jämt! Än om jag städat så är det stökigt igen dagen efter! Det här gällde dock då vi bodde i Umeå och jag hade ett meeeegastort rum. Men nu sen vi flyttade ner och jag har ett ganska litet rum så har jag nästan aldrig stökigt :O Jag har inte behövt städa det sen i JUL!!!!?? Jag plockar alltid bort efter mig då jag använt något osv så jag har som aldrig behövt städa.. tills nu.

I och för sig ser det inte hemskt ut nu, men det är värre än vad jag är van. Det är de två senaste dagarna det har förvärrats då jag och mamma har fotat väldigt mycket kläder så jag har tagit fram grejer från min garderob utan att sätta tillbaka dem, skor ligger utspridda på golvet osv... Ja och för att inte tala om dammråttorna under sängen, dom ska få sig en omgång idag!

Och hur det här var otroligt på två sätt var ju först och främst att jag inte har behövt städa rummet sen i julas och på det andra sättet att jag måste göra det nu :P

Och damn vad lång text det här blev och jag som inte ens är klar :O Hoppas ni orkar läsa allt... Ville bara påminna er om två grejer..! Först; Ni som kommenterar utan att lämna en webadress- Jag svarar på era kommentarer i samma inlägg som ni kommenterat! Och det andra; Visst kommer ni ihåg att kika in på vår nystartade blogg JenCa Style men jämna mellanrum, för vi uppdaterar dagligen med nya snygga kläder och outfits :)



KRAAAM!



Kommentarer

När börjar ni sälja kläderna och så? :)


Kom ihåg






Trackback