En outfit!

Hejsan. Är nyligt hemkommen från Ystad och sedan Malmö, vi har nämligen skjutsat Kevins vän som vart på besök till flygplatsen för han skulle hem nu! Idag ser jag i alla fall ut så här;


Vi stannade av i Ystad och åt en falafelrulle från Jalla Jalla, ett måste, hehe!

Tyckte det var lite roligare att ta bild då solen var framme så vi knäppte några fler bilder.

Skor, väska Second hand.
Jacka köpt i London.
Glajjor Lindex.
En mössa från?? Hade glömt att jag hade den.
Klänningen är ny! Vi fick ju en leverans idag till webbutiken och då hade dom råkat skickat klänningen ovan istället för en annan sak men eftersom jag tyckte den var himla fin så tyckte jag att det bara var bra ;P

Just det.. Har ännu en gång fått frågan vem som fotar alla mina outfit bilder och det är min snälla mamma som dagligen ställer upp som fotograf!

Och angående dte här att informationen längst upp till höger på bloggen inte syns för alla så ska jag försöka fixa det men jag kan inte garantera något, ska höra med tjejen som fixat designen.

KRAM!



Kommentarer
» jOSSA

jättefin outfit ^^

Då du vann tts nånting blog award så ska du väl få en ny design och header och så? :))

grymt snygg klänning, vad är det för webbbutik?

fin outfit :)



jag håller just nu på att ordna en tävling där man kan vinna ett av Cocoos underbart söta smycken. Jag har tio förslag på vinster på min blogg och vill nu veta vad ni läsare vill vinna. Gå in på bloggen och rösta på din favorit och återkom sedan när tävlingen kör igång så får du chansen att kanske vinna ditt favoritsmycke :)

Tipsa gärna andra om detta också så att fler får chansen att välja ut (och kanske vinna) sitt favoritsmycke.



Ha en jättebra kväll! ♥

Louise- Yes jag skulle få en ny header då jag vann TTS Blog Awards men jag ska vänta med den till kanske i maj eller så :)


Kom ihåg






Trackback