Vem röstar du på?

Ni som följer och såg på Idol nyss, vem röstar ni på? Calle eller Piotr? Ja som ni kanske ser vill jag att Calle går vidare!! Jag gillar inte Piotrs röst eller personlighet.



Kommentarer

jag röstar på Calle!



Svar; SKIIIITHAR DU BILDER?!!?!?!??!?! OMMMMEEE SÅ COOLT!!! OMÉ OME OME OME OME har du bilder som jag kan låna soå at jag kan visa i bloggenn?!!! Ome du har träffat Robert!! Jag svimmar snart! Jag pratar med någon som har sett Robert! Har du pratat med Rob då, om du har dååå dör jag!!!

oj glömde min blogg där uppe

Calle självklart! ;D

Jag tycker det var j*kla fegt av juryn att låt folket bestämma, det är för mycket "Göra-bra-tv" nu för tiden. Räcker det inte med att vi förväntas rösta varje söndag hela hösten? Nja jag vet inte vem jag gillar - båda är bra på sitt sätt!



Kram Julia

- thetwilightsaga.se

» Diana

Håller absolut med! Calle ska de va! Hoppas att han går vidare. Fast jag tyckte inte heller om de att folket ska bestämma nu redan, tycker juryn kunde valt Calle med en gång ;D

Svar: Jag gillar Erik och Clara, sen är ju alla bra! Men gud, Clara är så söt, hon ser ut som ett troll - jättehärlig tjej!

Sv: Jo precis, det är den du tänker på tror jag. Den är baserad på en bok som jag läst. Filmen var faktiskt jättebra, även fast de hade förstört slutet.

superhärlig blogg=) allt bra med dig?

-------------------------------------------------

.. Och du, det skulle vara jättesnällt om du kunde hjälpa mig att vinna veckans blogg. Det står nämligen en liten gåva på spel :) Din röst skulle göra mig jätteglad!



Jag är nummer fyra.

[ LÄNK: http://nicolesjostrom.blogg.se/2009/september/finalisterna-i-veckans-blogg.html#comment ]

jag röstade på calle!!

» Sarah

Calle Kristiansson ÄR idol 2009 !!

Calle självklart! :) Är det dumt att undra hur du kan ha så vita tänder? :p


Kom ihåg






Trackback