Tredje NEW MOON trailern!!!


Jag vet, jag vet, HUR BRA SOM HELST!!!!!

God morgon kanske jag ska säga, jag har fortfarande inte lagt mig då jag kollat på VMA och chattat med trevliga människor. Ni som inte sett galan nu inatt, se reprisen!! Kanye West, vilket arsel, usch vad arg man blev på honom, därimot smälte man då man såg Robert Pattinson, Taylor Lautner och Adam Brody (hihi). God natt.
Movie Trailers - Movies BlogKommentarer

helt underbar natt<3

Måste bara säga att det är skoj att läsa din blogg och att det går så bra för dig:) Hoppas vi ses snart i Grannäs:P Hälsa familjen!!

Kram Carro

mjo dt gör ju dt.. men yeye, man lever bara en gång! man får passa på att se så snygg ut som möjligt, även om dt sliter på håret, elr ngt.. xD hehe

kärlek till trailern<3jag var inne på den chatten, men dt krånglade så mkt så jag var inne på twilightsweden.se's chat ist ;D var du oxå vaken hela natten? :Dfett arg man blev på kanye, trodde först dt va ett skämt!!sjuukt länge sen man såg adam brody, riktigt kul att han fick dela ut pris :D<333

Ah, vilken fin blogg :))

Kramis

haha alltså whats up med twilight hysterin? jag såg den filmen med mitt ex på bio, kan ju säga att vi kollade mer på varandra och myste än kolade på filmen ;> men stephanie meyer är bra på att skriva det förnekar jag inte :) och ja, jag får ta och inventera i second hand butikerna!

» JOSS

Det är inte klokt hur mycket jag längtar till den 20e november!! ;O

» Emma

finns det någon stans på nätet man kan se det? :)

» moa

hej! :) new moon trailern är jätte bra!!Hur går det i skåne?


Kom ihåg


Trackback